جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



چگونه سیر را کباب و گوجه فرنگی را خشک کنیم

گوجه فرنگی خشک شده

سیر کباب شده یک چاشنی خیلی خوشمزه میباشد امروز قصد داریم طرز تهیه این چاشنی و دورچین غذا را به شما عزیزان آموزش دهیم.همچنین قصد داریم طرز خشک کردن گوجه را به شما دوستان گرامی آموزش دهیم.به جای فریز کردن گوجه هتر است آن را خشک کنید و در زمانی که گوجه کم است از آن استفاده کنید

برای تهیه بعضی از غذاها نیاز است که حبه های زیادی از سیر را کباب کنید یا گوجه فرنگی را خشک کنید و … برای این که راحت تر بتوانید این کارها را انجام دهید، می توانید از این روش ها استفاده کنید.

 

_ برای کباب کردن سیر

قسمت بالای خوشه سیر را ببرید به طوری که حبه های سیر از هم نپاشد. سپس در ظرف کوچک مناسب فر قرار دهید و روی آن ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و پس از خنک شدن و کندن پوست آن در غذا با نان و پوره سیب زمینی استفاده کنید.

 

_ برای خشک کردن گوجه فرنگی

، آن را نصف کنید و قسمت داخل آن را در بیاورید تا زودتر خشک شود. گوجه ها را با قسمت پوست به سمت پایین روی سینی فر و با فاصله قرار دهید و در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶ ساعت در فر بگذارید. از فر که در آوردید، بگذارید خنک شود و سپس در ظرف بریزید. قبل از مصرف برای مدتی در آب جوش قرار دهید.

 

نکات گفته شده به شما کمک می کند که کدبانو بودن خود را وسعت ببخشید و به دیگران نیز آموزش دهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)