افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

انواع سوپ مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه سوپ مخصوص برای ماه رمضان

سوپ مخصوص ماه رمضان

سوپ

امروز تصمیم گرفته ایم چند سوپ خیلی خوش مزه و خوش طعم را آموزش دهیم.معمولا این مدل سوپ ها در ماه مبارک رمضان سرو میشود.امیدورام که از خوردن آن لذت ببرید

سوپ کلم :

برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.

زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر:

 

روغن  ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط ۱ پیمانه
سیر قیمه قیمه شده ۲ عدد
هویج درشت خرد شده ۱ پیمانه
آب مرغ  ۶ پیمانه
ریحان تازه خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری ( ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک )
کلم پیچ تازه خرد شده ۴ پیمانه معادل ۲۲۵ گرم
نمک  ۱٫۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱٫۸ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده ۱ عدد
عدس قرمز  ۱٫۲ پیمانه

 

طرز تهیه :

در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

 

نکته :

اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

 

سوپ لوبیا چیتی با مرغ :

این غذا شامل جوجه و لوبیا چیتی همراه با زیره سبز، پونه، سیر و فلفل است که بسیار هم لذیذ می‌باشد.

زمان آماده کردن مواد: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۵ الی ۶ ساعت

مواد اولیه برای ۲ نفر:

 

سینه جوجه بدون استخوان و پوست کنده شده و تقسیم شده به قطعات ۲ سانتی متری ۲۲۵ گرم
لوبیا چیتی شسته و آب کشیده شده ۴۲۵ گرم
آب جوجه با مقداری نمک ۱٫۵ پیمانه
پیاز خرد شده ۱٫۴ پیمانه
فلفل دلمه ای سبز   ۱٫۳ پیمانه
ادویه چیلی به میزان لازم
زیره سبز  ۱٫۴ قاشق چای خوری
پونه خرد شده  ۱٫۴ قاشق چای خوری
فلفل سفید  ۱٫۸ قاشق چای خوری
سیر خرد شده ۱ عدد
پیازچه خرد شده ( اختیاری ) ۲ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی ( اختیاری ) ۲ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه :

قابلمه ای را روی حرارت قرار داده تا کمی گرم شود سپس جوجه را در آن ریخته، سپس حرارت را کم کرده و بعد لوبیا، آب مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، ادویه چیلی، زیره سبز، پونه و فلفل سفید و سیر را به آن اضافه می کنیم.
حرارت را کم می کنیم و ۵ الی ۶ ساعت آن را می پزیم، بعد از آن برای ۵/۱ ساعت با حرارت زیاد می پزیم .
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن گوجه فرنگی و پیازچه بریزید.

 

 سوپ هویج و زنجبیل : 

با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویج وسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید.
زمان آماده کردن مواد: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :
روغن  ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط ۳ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه ۱٫۴ قاشق چای خوری
رنجبیل تازه ۲ قاشق سوپ خوری
هویج ۸ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
خامه ۱ پیمان

 

طرز تهیه :
 پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.

سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده ۳۰ دقیقه می پزیم.
سپس زنجبیل را اضافه کرده و ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات ۲ سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا ۴۰ دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.

همچنین بخوانید: غذا مناسب عید فطر

امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *