جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



چند خواص خرما را بدانیم

 

  • نتایج مطالعات نشان می‌دهند دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی هزاران داوطلب دریافتند خانم‌هایی که زیاد خرما مصرف می‌کنند و به جای قند و شکر با چای و نوشیدنی‌های خود خرما مصرف می‌کنند ۷۰ درصد کمتر دچار کم‌خونی و “رنگ پریدگی پوستی” می‌شوند و بدنی سالم و مقاوم در برابر “باکتری‌ها” و “ویروس‌ها” خواهند داشت.

مصرف خرما با معده خالی میزان جذب قند موجود در خرما را بیشتر می‌کند و بهترین زمان برای مصرف خرما صبح‌ها قبل از وعده‌های صبحانه است.
بررسی‌ها نشان می‌دهند کلسیم و ویتامین‌های موجود در خرما باعث شادابی و طراوت پوست شده و از کم خونی به ویژه در دختران جلوگیری می‌کند و موها را پرپشت‌تر می‌کند.
گفتنی است فیبر موجود در خرما مانع از ایجاد گرسنگی و “افت قندخون” در طول روز می‌شود .
نتایج مطالعات نشان می‌دهند دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی هزاران داوطلب دریافتند خانم‌هایی که زیاد خرما مصرف می‌کنند و به جای قند و شکر با چای و نوشیدنی‌های خود خرما مصرف می‌کنند ۷۰ درصد کمتر دچار کم‌خونی و “رنگ پریدگی پوستی” می‌شوند و بدنی سالم و مقاوم در برابر “باکتری‌ها” و “ویروس‌ها” خواهند داشت.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)