جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



پیشگیری از دیابت با مصرف لبنیات پر چرب

پیشگیری از دیابت با مصرف لبنیات پر چرب

94-12-2jnews8899

 

نتایج پژوهش های پژوهشگران را درباره راه های پیشگیری از دیابت طی یک آزمایش مشخص شد کسانی که لبنیات کم چرب استفاده می کنند کمتر در معرض ابتلا به دیابت هستند بخوانید جزئیات کامل این آزمایش درباره پیشگیری از دیابت با مصرف لبنیات پر چرب در ادامه .

محققان داده های مربوط به سه هزار و ۳۳۳ بزرگسال ۳۰ تا ۷۵ ساله را به مدت ۱۵ سال بررسی کردند و دریافتند افرادی که سطوح بالاتری از چربی لبنی را جذب کرده بودند، در قیاس با افرادی که مصرف منظم محصولات لبنی کم چرب را داشتند، حدود ۴۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت بودند
به گفته محققان دانشکده علم تغذیه و سیاست تافتس فریدمن، هیچ گونه شواهدی وجود ندارد که نشان دهد افرادی که محصولات لبنی کم چرب مصرف می کنند، وضعیت بهتری در این زمینه در قیاس با مصرف کنندگان لبنیات پرچرب دارند

این پژوهشگران در عین حال متذکر شدند که نتایج این تحقیق مقدماتی است و نباید به عنوان راهنمای رسمی در رژیم غذایی در نظر گرفته شود، هر چند دلیلی برای تایید محصولات کم چرب نیز وجود ندارد.

دیابت یا بیماری قند یک اختلال متابولیک سوخت و سازی در بدن است. در این بیماری توانایی تولید انسولین در بدن از بین می رود و یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و بنابراین انسولین تولیدی نمی تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد. نقش اصلی انسولین پایین آوردن قند خون توسط مکانیزم های مختلفی است.

پزشکین : پیشگیری از دیابت با مصرف لبنیات پر چرب

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)