پیتزا قیفی یکی از خوراکی هایی است که انتخاب بسیار مناسبی برای تولد های شما میباشد.این غذا بسسیار شیک و در عین حال خوشمزه میباشد.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم پیتزا قیفی:
سس گوجه فرنگی: یك دوم پیمانه
سوشی گیاهی: دو عدد
كالباس گیاهی: ۴ ورق
قارچ قهوهای ورقه شده: یك پیمانه
فلفل دلمهای نگینی خرد شده: یك دوم پیمانه
پیاز نگینی خرد شده: یك دوم پیمانه
سیر رنده شده: دو حبه
پنیرپیتزا رنده شده: ۵-۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، ادویه و آویشن: به میزان دلخواه
روش تهیه قیف پیتزا:
خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن میكنیم و ازآن نوارهای به عرض ۲ سانتی متر و طول ۸ تا ۱۰ سانتیمتر برش میزنیم. این نوارها را دور قالب قیف میپیچانیم و روی خمیر پیچیده شده را با مخلوط كمی روغن و زعفران رومال میكنیم. قیفها را در سینی فر چیده و آنها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا مدت زمانی كه روی قیفها طلایی شود، قرار میدهیم. قیفها را بعد از خنك شدن به آرامی از قالب خارج میكنیم.
روش تهیه مواد درونی قیف پیتزا:
۱. پیاز را با روغن زیتون كمی تفت میدهیم تا یكدست شود. سیر، فلفل دلمه، قارچ، سوسیس و كالباس را كه نگینی خرد كردهایم، به پیاز افزوده و كمی تفت میدهیم.
۲. نمك، ادویه، فلفل وآویشن مورد نیاز را به مواد اضافه كرده و در نهایت سس گوجهفرنگی را نیز افزوده و بعد از هم زدن اجازه میدهیم خنك شود. ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده را به مخلوط افزوده و با این مواد قیفها را تا ۲ سانتیمتری لبه پر میكنیم و روی آنها كمی پنیر پیتزا ریخته و با زیتون و گوجه گیلاسی تزئین میكنیم.
۳. قیفهای پر شده را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا روی پیتزاها طلایی شود. این نوع پیتزا درحالی كه خیلی مورد توجه است، به دلیل استفاده از سوسیس و كالباس گیاهی و میزان كممصرفی پنیر پیتزا بسیار سالم است.
نكته: سوسیس و كالباس گیاهی را میتوانید از فروشگاههای محصولات گیاهی تهیه كنید.