جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



پیتزا تک نفره با نان ساندویچی

fo3856

همیشه لازم نیست پیتزا را با نان مخصوص خودش درست کنید.بلکه میتوانید با نان تست و یا نان ساندویچی هم درست کنید.این غذا را میتوانید به عنوان عصرانه و یا شام سبک میل کنید.پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید

مواد لازم برای پیتزای یک نفره با نان ساندویچی :

 

 سینه مرغ بدون پوست و استخوان۱ عدد
 قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
 فلفل دلمه ای۲ عدد
 پیاز ۱ عدد
نان ساندویچیبه میزان لارم
پنیر پیتزابه میزان لارم
آویشن یا ادویه پیتزابه میزان لارم
ادویهبه میزان لارم
رب گوجهبه میزان لارم
نمک و فلفلبه میزان لارم

 

طرز تهیه پیتزای یک نفره با نان ساندویچی :
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.
بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک و فلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.

حال نان ها را به سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.

نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.
کسانی که فر ندارند در آن تست بپزند با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۵ دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمانید چون خیلی سریع آماده می شود و خیلی هم خوشمزه است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)