جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



پیتزای قیفی درست کنید

conepizza1-e12

اگر دوست دارید کودکان خود را شگفت زده و به غذا خوردن علاقمند کنید حتما این مدل پیتزا را درست کنید.بدون شک کودکان شما از این پیتزا خوششان خواهد آمد

مواد لازم خمیر پیتزا قیفی:

 

 

شیر۱ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
 اردبه مقداری که خمیر به دست نجسبد
مایه خمیر ترش۱قاشق سوپ خوری
نمک۱قاشق چای خوری
روغن مایعنصف پیمانه
 شکر۱قاشق چای خوری

 

مواد لازم مواد داخل پیتزا قیفی:

 

 

سوسیس۲۰۰ گرم
قارچ۱۰۰ گرم
 کالباس۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
اویش نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم

 

مواد لازم برای طلایی شدن خمیر پیتزا قیفی:

زرده تخم مرغ۱ عدد
شیر۲ قاشق غذا خوری
زعفران اب کرده۱ قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه پیتزا قیفی:

 

 

نان پیتزا قیفی,طرز تهیه خمیر پیتزا قیفی,پیتزا قیفی

خمیر پیتزا قیفی به شکل قیف بستنی میباشد

 

گام اول برای تهیه خمیر پیتزا قیفی:

شیر را روی حرارت ولرم کنید. شکر نمک و خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.

 

دومین گام برای درست کردن خمیر پیتزا قیفی:

مواد را در ظرف گودی بریزید و روغن مایه را به آن بیافزایید و آرد را تا حدی اضافه و الک کرده تا خمیر به دست نچسبد.

 

مرحله سوم خمیر پیتزا قیفی:

روی خمیر را بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کرده و کمی با آب پاش روی آن آب بپاشید و آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.

 

گام چهارم تهیه خمیر پیتزا قیفی:

سپس خمیر را پهن کرده و از آن نوار های باریکی برش داده دور قالب قیفی را چرب کرده و نوارهای خمیر را روی آن بچینید. سپس خمیرا را با مواد زرین کرده و قیف ها را درون سینی چیده و مواد را با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

 

آخرین مرحله طرز تهیه پیتزا قیفی:

سپس سینی را از فر خارج کرده و داخل خمیر قیفی شکل را از مواد داخل پیتزا پر کنید. مجدد و به مدت ۱۰ دقیقه سینی را درون فر قرار داده و پس از اتمام زمان ذکر شده سینی را از فر بیرون بیاورید و در اخر پیتزا قیفی ها را تزیین کنید.

 

مزایای پیتزا قیفی:

نان پیتزا قیفی,پیتزا قیفی,خمیر پیتزا قیفی

پیتزا قیفی نسبت به پیتزای معمولی پخت کاملتری دارد

 

•  پیتزا قیفی شکل کاملا جدید و جذابی دارد

• قابلیت انجام تزئینهای مختلف و متنوع با پیتزا قیفی وجود دارد

• به دلیل نیمه آماده بودن مواد پیتزا قیفی پخت سریع دارد

• پیتزا قیفی به پیتزا زن حرفه ای نیاز ندارد

• مناسب برای مهمانی های کوچک و جشنها

• پیتزا قیفی بسیار مناسب برای وعده های میان غذایی می باشد

•  ترکیبات موجود در نان پیتزا قیفی ارزش غذایی بالایی به این نوع غذا میدهد

•  پیتزا قیفی هضم آسان و قابلیت جذب بالا و سریع دارد

• ماندگاری گرمای پیتزا قیفی تا آخرین لقمه

• پیتزا قیفی را میتوان به شکل های مختلف بسته بندی کرد
• پیتزا قیفی نسبت به پیتزای معمولی پخت کاملتری دارد

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)