جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



پلو قالبی اسپانیایی آموزش تصویری

پلو

پلو ها همیشه پایه ثابت سفره ما ایرانی ها میباشد.امروز قصد داریم یک پلو اسپانیایی را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید و دوست داشته باشید

مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

 

روغن مایع  ۱/۴ فنجان
 پیاز بنفش خردشده  ۱ عدد
 سیر خردشده  ۲ پر
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
هویج ریز خردشده ۱/۲ فنجان
کشمش ۱/۳ فنجان
زیتون سیاه خردشده ۱/۳ فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده ۱/۳ فنجان
جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج سفید به مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پخته ببه مقدار لازم

 

طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

 
پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.

کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.

 

fo3124 (1)

 

گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم
برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.

 

fo3123

 

fo3126

 

 

رای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.

بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .

 

fo3127

 

دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.

یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.

 

 

fo3128

 

fo3129

 

این غذا را می توانید در ظرف بزرگ تر نیز بپزید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)