جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



پاپایا میوه ای با خواص دارویی فراوان

 

  •   پاپایا را به خاطر داشتن کارپائین ، آلکالوئید موجود در برگ و تخم آن با احتیاط مصرف کنید چون ممکن است ایجاد فلج و بی‌حسی مراکز عصبی را نماید و قلب را ضعیف می‌کند.  در چین از گوشت خشک شده میوه پاپایا برای کاهش وزن استفاده می‌کنند.

پاپایا یا همان خربزه یا انبه میوه ای که از طریق کاشت تخم صورت میگیرد. بیشتر در جنوب ایران و سیستان و بلوچستان می روید و جزء میوه های محلی محسوب میشود. از پاپایا برای جلوگیری و بند آوردن خون رحم استفاده میشود و ریشه و تخم آن ضد کرم است .
۱-     ریشه و تخم پاپایا ضد کرم است.
۲-     ضماد برگ تازه پاپایا برای التیام زخمها و ورم‌ها ، جوش و کورک مفید است.
۳-     تخم پاپایا قاعده‌آور است.
۴-     برای درمان سنگ کلیه ریشه پاپایا + ریشه آناناس دم کرده میل شود.
۵-     میوه پاپایا منبع بسیار غنی از ویتامین‌ها می‌باشد.
۶-  از شیرابه پاپایا جهت معالجه طحال بزرگ شده استفاده می‌شود.
۷-  از لاتکس یا شیرابه پاپایا برای رفع درد سوختگی پوست بصورت ضماد استفاده می‌شود.
۸-  شیرابه پاپایا برطرف کننده لک‌های پوست و کک و مک می‌باشد (بصورت مایه).
۹-  ضماد پاپایا برای زگیل و اگزما مفید است.
۱۰-  ضماد پاپایا درمان کننده پسوریازیس است.
۱۱-  پاپایا را به خاطر داشتن کارپائین ، آلکالوئید موجود در برگ و تخم آن با احتیاط مصرف کنید چون ممکن است ایجاد فلج و بی‌حسی مراکز عصبی را نماید و قلب را ضعیف می‌کند.
۱۲-  در چین از گوشت خشک شده میوه پاپایا برای کاهش وزن استفاده می‌کنند.
۱۳-  برای بدست آوردن شیرابه پاپایا مانند تیغ زدن تریاک می‌باشد شیرابه پس از خروج سفت می‌شود.
۱۴-  شیرابه پاپایا کرم کش است ولی با احتیاط خورده شود.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید