جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



روش درست کردن پاستای میگو (آموزش تصویری )

میگو

همان طور که میدانید میگو برای کودکان بسیار مقوی میباشد همچنین پاستا ر خیلی دوست دارند پس این غذا یا پیش غذا انتخاب مناسب و سالمی برای کودکان دلبندتان میباشد.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم برای پاستای میگو :

 

پاستا ۵۵۰ گرم
 میگوی خام و پوست کنده  ۵۵۰ گرم
پودر فلفل چیلی نصف قاشق چایخوری
* نمک یک چهارم قاشق چایخوری
گوشت به تکه های ۳ سانتی متری بریده شود ۴ برش (حدود ۸۵ گرم)
پیاز قرمز خرد شده یک سوم فنجان
فلفل دلمه قرمز خرد شده یک سوم فنجان
فلفل دلمه زرد خرد شده یک سوم فنجان
پیازچه خرد شده ۲ عدد
آووکادو ۱ عدد
گشنیز خرد شده یک چهارم فنجان

* نمک (کمی هم نمک برای پخت پاستا)

 

مواد لازم برای سس پاستای میگو :

 

 خردل ۱ قاشق چایخوری
 آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
 سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
 خلال پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستای میگو :
میگو را در نمک و پودر فلفل چیلی خوابانده و داخل یخچال بگذارید تا طعم دار شود. در همین زمان پاستا و بقیه سالاد را درست کنید.

یک قابلمه بزرگ آب نمک بگذارید جوش بیاید (در هر دو لیتر آب ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید)

در حالی که آب دارد گرم می شود، گوشت ها را سرخ کنید. گوشت ها را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط بگذارید. تا زمانی که رنگ گوشت قهوه ای روشن شود به طبخ آن ادامه بدهید. بعد گوشت ها را از ماهیتابه درآورده و در یک بشقاب روی دستمال کاغذی  قرار بدهید تا روغن های آن خارج شود.

 

fo3174

 

حرارت را کمی زیاد کرده و میگو را داخل ماهیتابه بریزید. برای چند دقیقه آن را تفت بدهید.

 

fo3175

 

وقتی آب جوش آمد، پاستاها را اضافه کرده و بگذارید بپزد. (زمان لازم برای طبخ آن یک یا دو دقیقه کمتر از چیزی است که روی بسته پاستا ذکر شده)

همه مواد لازم سس را با هم در یک شیشه ریخته و درب آن را ببندید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

وقتی پاستا آماده شد، آن را با آب سرد آبکشی کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سس را اضافه کرده و با میگو، گوشت، فلفل دلمه و پیاز را خوب ترکیب کنید. درست قبل از سرو گشنیز و آووکادو را هم اضافه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)