جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



نکات کلیدی در پختن کیک ها

1422902981-58505-7

بعضی از خانم ها با پختن کیک مشکل دارند.ما امروز قصد داریم چند نکته مهم و کلیدی را بیان کنیم.با رعایت این نکات بدون شک کیکی خوشمزه و نرم را خواهید داشت.با ما همراه باشید و مطالب را مطالعه کنید.

هنگام پخت کیک گاهی پیش میاد که با وجود رعایت دستور پخت، باز با مشکل رو به رو می شیم. هر آشپزی فوت و فن خودشو داره اما بد نیست به نکته هایی هم که ما براتون میگیم توجه کنین.

 

_ پرهیز از مصرف تخم مرغ سرد :
مثل کره که باید به دمای اتاق برسه، لازمه که تخم مرغ هم دما با اتاق باشه تا مواد خوب با هم مخلوط بشه. در صورتی که عجله دارین کره را تکه کنین و به مدت ۵ ثانیه هر بار در مایکروفر قرار بدین یا تخم مرغ را نیز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کاسه حاوی آب ولرم بذارین.

 

_ چرب کردن قالب :
قالب را با برس مخصوص شیرینی چرب کنین تا همه جای قالب کاملاً چرب بشه.

 

_ آرد را درست اندازه گیری کنین :
آرد را در پیمانه بریزین سپس با چاقو سطح اونو صاف کنین. هرگز پیمانه رو تو آرد فرو نکنین چون بیشتر از اون چه نیازه به مواد اضافه میشه.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید