افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

نکاتی که خانم های باردار هنگام رانندگی باید مراعات کنند

ba2822

دوران بارداری اگر خانم های گرامی مشکل خاصی نداشته باشند هیچ راهی برای ممانعت از پشت رل نشستن ندارند در این پست بخوانید نکاتی که خانم های باردار هنگام رانندگی باید مراعات کنند .

باردار بودن شما، مانعی براي رانندگی کردن یا سفر كردن با ماشین نيست، اما بهتر است در هر شرایطی احتیاط کنید و البته مهم‌تر از همه با پزشکتان مشورت کنید. ما برای فراهم کردن بهترین شرایط هنگام رانندگی یا مسافرت با ماشین، پیشنهادهایی براي شما داريم.

مشورت با پزشک
حتی اگر بارداری شما به خوبی پیش می رود و مشکلی ندارید، لازم است قبل از هر تصمیمی، چه برای رانندگی کردن و چه برای مسافرت کردن با ماشین، با پزشکتان مشورت کنید. این کار باعث می شود قبل از هر چیزی، خودتان احساس امنیت و اطمینان بیشتری داشته باشید.

آیا خانم های باردار می توانند سوار ماشین شوند؟
رانندگی کردن زن باردار، یکی از موردهايی است که درصد خطر بالايي در طول بارداری دارد. اگر می توانید ماشين دربست بگيريد، اما اگر مجبور شدید خودتان رانندگی کنید، مسیرهای کوتاه را انتخاب کنید.

اگر مجبورید خودتان رانندگی کنید
باید توجه داشته باشید که بعضی از مشکلات طبیعی بارداری از جمله حالت تهوع، خواب آلودگی و… ممکن است باعث خطر هنگام رانندگی شود. به هر حال بستن کمربند ایمنی، حتی زمانیکه باردار هستید، اجباری است. بهتر است هنگامی که کمربند ایمنی را می بندید، طوری باشد که روی شکم و در پایین ترین قسمت قرار بگیرد. خیلی با احتیاط رانندگی کنید. سعی کنید تا آن جا كه امکان دارد، از راههایی که بی عیب و نقص و بدون دست انداز است، رفت و آمد کنید.

مسیرهای پر رفت و آمد و شلوغ را انتخاب نکنید. یک بطری آب خنک همیشه در ماشین داشته باشید و هر زمانیکه احساس خستگی کردید، حتما ماشین را گوشه ای پارک کنید و کمی استراحت کنید. پاهایتان را دراز کنید و بگذارید خون در آ نها جریان پیدا کند. لازم است توجه داشته باشید که در ماههای آخر بارداری، از رانندگی کردن خودداری کنید.

سفر کردن با ماشین
سفر كردن با ماشین، معمولا خسته کننده است و به دليل اينكه باعث می شود پاها فقط در یک موقعیت قرار گیرند، خیلی توصیه نمی شود. بهترا ست قبل از هر چیز با پزشکتان مشورت کنید. برای نشستن داخل ماشین بهتر است در صندلی پشت کمک راننده یا صندلی کمک راننده بنشینید. صندلی های پشت به شما این امکان را می دهد که بتوانید پاهایتان را به راحتی دراز کنید. همچنین اگر مایل هستید، می توانید یک بالش پشتتان بگذارید تا بیشتر احساس راحتی کنید.

هر ۱۰۰ کیلومتر، ماشین را نگه دارید و پاهایتان را به راحتی حرکت دهید. هنگام توقف ماشین می توانید غذا بخورید، آب بنوشید یا حتی کمی قدم بزنید. معمولا یک توقف ۱۵ دقیقه ای برای استراحت، کافی است. اگر در تابستان قصد سفرکردن دارید، بهتر است زماني را که هوا خیلی گرم نیست، انتخاب کنید؛ به عنوان مثال، صبح زود یا بعد از ساعت چهار عصر. شاید لازم باشد یک دستمال نمدار همراهتان داشته باشید تا هر از گاهی پوستتان را خنک کنید. البته سفر با ماشین برای مسیرهای خیلی طولانی پیشنهاد نمی شود، چون شما را تحت فشار قرار می دهد و خسته می کند.

 

پزشکین : نکاتی که خانم های باردار هنگام رانندگی باید مراعات کنند

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *