جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



نکاتی در مورد پختن کیک

کیک

بعضی از خانم ها پختن کیک را کار خیلی سختی میدانند و با آن مشکل دارند.امروز ما قصد داریم دو نکته برای عالی تر شدن کیک ها را برای شما بیان کنیم.امیدوارم که با این نکات  بهترین کیک را میل کنید

زمانی که در تهیه کیک و شیرینی نیاز به افزودن تنها نصف یک عدد تخم مرغ است باید چه کار کرد؟
به طور معمول، یک عدد تخم مرغ درشت دارای ۲ قاشق غذاخوری سفیده و یک قاشق غذاخوری زرده است. هر دو را با هم مخلوط کنید، سپس یک قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق مرباخوری تخم مرغ هم زده شده را به مواد مورد نظر اضافه کنید. باقی مانده تخم مرغ را می توان در یخچال گذاشت تا برای دفعه بعد از آن استفاده کرد.

_ چگونه کیک را ترئین کنیم؟
برای تزیین کیک، یک پیمانه چیپس شکلاتی را با دو قاشق غذاخوری کره آب کنید، سپس روی سینی حاوی کاغذ روغنی پخش کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از وسیله مناسب آن را از روی سینی جداکنید.میتوانید قبل از جدا کردن به اشکال مختلف درست کنید

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)