جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



نکاتی درباره ی خواص گیاه افسرزه

4

گیاه افسرزه یکی از جمله گیاهان ناشناخته می باشد که بسیاری از شما شاید آن را هم ببینید تشخیص ندهید که این همان گیاه می باشد پس با ما همراه باشید تا خواص این گیاه را به شما بگوییم.اسفرزه گیاهی برآمده از آسیا، اروپا و آفریقای شمالی می باشد. تخم اسفرزه خواص فوق‌العاده‌ای دارد. این دانه‌های کوچک در آب حل‌شده و ۱۰ برابر اندازه خود حجیم و لعاب‌دار خواهد شد.

غلاف یا پوشش بیرونی این تخم‌های ریز باعث لاغری می‌شود. البته افراط در مصرف آن می‌تواند باعث درد معده شود. در این مطلب خواص دیگر اسفرزه را بررسی می‌کنیم. مصرف یک قاشق مرباخوری اسفرزه مخلوط شده با شیر، بعد از صرف غذا، می‌تواند اسیدیته را برطرف بکند.میزان کلسترول را کنترل می‌کند؛ برای قلب مفید می باشد و تجمع چربی را محدود می‌کند.

مخلوطی از یک قاشق مرباخوری اسفرزه و چند قطره آب‌ لیمو را قبل از ناهار مصرف کنید تا با کنترل کردن اشتها، باعث کاهش وزن شود. علاوه بر آن ضایعات را از بدن نیز دفع می‌کند. روند جذب گلوکز را کند می‌کند، درنتیجه میزان قند خون را کنترل می‌کند. برای رفع سوءهاضمه اسفرزه را با دوغ مصرف کنید.درد افراد مبتلا به بواسیر را تسکین می‌دهد.نتایج پژوهش‌های دانشمندان نشان می‌دهد که یک قاشق مرباخوری تخم اسفرزه که ۳ بار در روز خورده شود

و هر بار دو لیوان آب ولرم با آن نوشیده شود، اثر محسوسی در تخلیه و رفع یبوست دارد. طبق یک گزارش، اسفرزه برای کاهش درد و رفع خارش ناشی از بیماری‌های کولون و رکتوم و قطع خونریزی بواسیر نیز مفید می باشد. این حال مصرف اسفرزه و سایر ملین‌ها به کودکان زیر ۲ سال و زنان باردار توصیه نمی‌شود و برای رفع یبوست باید از سایر خوراکی‌های غنی از فیبر و الیاف گیاهی مانند سبزی‌ها، دانه‌های غلات، نان سبوس‌دار و … استفاده بکنند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)