افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

نحوه دم کردن چای های گیاهی

hee408-2چای های مختلفی که در دسترس ما هستند هرکدام نحوه دم کردن متفاوتی دارند که اگر رعایت نشود چای مرغوب وخوش طعمی به ما نمیدهد.درادامه مطلب زیر با نحوه دم کردن چای های گیاهی را به شما عزیزان آموزش میدهیم. تذکرات در مورد چگونگی دم کردن چای‌های گیاهی
۱. برای دم کردنی‌های گیاهی بهتر است از قوری‌های چینی یا شیشه‌ای استفاده شود.

۲. قوری را روی حرارت غیرمستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم.

۳. برای دم کشیدن ۱۵ دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است.

۴. چای را صاف نموده و میل نمایید.

 توصیه‌ها در مورد نوشیدن انواع چای
۱. زیاده‌روی در مصرف هیچ‌کدام از چای‌ها مفید نیست ولی آنچه شامل همه‌ی آن‌ها می‌شود این است که انواع چای‌ها خاصیت ضد پیری دارند.

۲. بهتر است از چای‌هایی استفاده شود که بدون مـواد افزودنی همچون رنگ‌دهنده و طعم‌دهنده‌ها باشد.

۳. جهت کاهش مضرات چای بهتر است با مصلح آن مصرف شود مصلح چای، دارچین و یا هل است.

۴. هرگز فراموش نکنید که مصرف یک نوع چای گیاهی به طور مداوم باعث بروز عوارض زیادی می‌شود. از این رو پیشنهاد می‌شود در طول هفته چای‌های گیاهی مختلفی که برای شما مفید هستند را بنوشید تا دچار عوارض ناشی از مصرف زیاد آن نشوید. به طور مثال: خوردن چای معمولی به طور مداوم باعث خشکی روده و معده، خشکی سر و سرد شدن مغز، بیماری‌های کبدی، استسقاء، گرفتگی عضلات و کمبود آهن می‌شود. خوردن قهوه به طور مداوم باعث اعتیاد به کافئین، ناآرامی، سردرد، بیماری‌های کبدی می‌شود. خوردن گل گاوزبان به طور مداوم باعث تپش قلب و کم شدن سوی چشم می‌شود.

منبع: afkarnews.ir

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *