افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه نان میوه ( شکم پر )

898156_346

امروز تصمیم داریم یک مدل نان شکم پر را آموزش دهیم.اگر به کمپوت و میوه علاقه دارید حتما این نان را درست کنید.میتوانید این نان خوشمزه را برای صبحانه میل کنید

مواد لازم:
  • پودر مایه‌ خمیر ۷ گرم
  • شكر ۵۰  گرم (یك‌ چهارم پیمانه)
  • آب ولرم ۶۰ میلی‌لیتر (یك‌ چهارم پیمانه)
  • شیر ۱۸۰ میلی‌لیتر (سه‌ چهارم پیمانه)
  • كره ۵۰ گرم
  • زرده‌‌ی تخم‌ مرغ ۲ عدد
  • وانیلین یك‌‌ چهارم قاشق چایخوری
  • نمك یك‌ دوم قاشق چایخوری
  • آرد ۴۰۰- ۵۰۰ گرم
  • بادام پرك بو داده یك‌ دوم پیمانه

مواد لازم میانی:

  • كره‌ی نرم ۴۰ گرم
  • كمپوت سیب خردكرده یك قوطی (۴۱۰ گرم)
  • آلوی سیاه خردكرده یك‌ سوم پیمانه
  • زردآلوی خردكرده یك‌ دوم پیمانه
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

  • پودر شكر ۱۶۰ گرم (۱پیمانه)
  • شیر ۲-۳ قاشق سوپخوری
  • وانیلین یك‌ چهارم قاشق چایخوری
نان ميوه
طرز تهیه:

۱-مایه‌ خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روی آن را بپوشانید تا مایه‌خمیر فعال شود.۲-آن‌گاه شیر، كره و یك‌قاشق‌سوپخوری از شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره، آب شود.

۳-بعد از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. زرده‌های تخم‌مرغ و وانیلین را نیز بیفزائید. نمك و سه پیمانه از آرد را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مخلوط سازید، وسط مواد را گود كنید.

۴-سپس مخلوط شیر و مایه‌خمیر عمل آمده را به آرد بیفزائید. در صورت نیاز بقیه‌ی آرد را نیز اضافه كنید تا خمیری نرم به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ‌شده ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

۵-بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود ۱ ساعت در جای گرم نگه‌دارید. اكنون دوباره خمیر را كمی ورز دهید و به اندازه‌ی ۲۰×۷۵ سانتیمتر باز كنید.

۶-اینك با مواد میانی و بقیه‌ی شكر، تمام سطح خمیر را بپوشانید و از طول رول كنید؛ دو سر این رول را به هم بتابانید و در دو طرف حلقه‌ی خمیر بچسبانید تا به شكل پرتزل درآید.

۷-سپس خمیر را در سینی چربكرده قرار دهید، دوباره روی خمیر را بپوشانید و در حدود ۳۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید.

۸-حالا سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی۴۰ – ۴۵ دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود. پس از خنك شدن كامل نان، مایه‌ی رویه را گرم گرم روی نان بریزید و بادام را بپاشید.

 

 طرز تهیه‌ی مواد میانی:

 

همه‌ی مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.

 

طرز تهیه‌ی مواد رویه:

 

پودر شكر، شیر و وانیلین را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید تا تمام مواد یكدست و روان شود.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *