جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



نان شکم پر با خمیر جادویی

fo3792

نان شکم پر با خمیر جادویی شباهت کمی با پیراشکی دارد.میتوانید این غذا را به عنوان صبحانه.عصرانه و یا شام میل کنید.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم برای نان شکم پر با خمیر جادویی :

 

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
 رب گوجه یک قاشق غذاخوری‌
نمک و فلفل به میزان لازم
 قارچ خرد‌ شده ۴ تا ۵ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۲ قاشق غذا‌خوری
روغن یک قاشق غذاخوری
زرده‌ تخم‌ مرغ یک عدد
کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی :

 

 آرد ۲ لیوان
 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
 تخم مرغ یک‌ عدد
روغن  ۴ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
شیر یا آب ولرم یک لیوان سر خالی

طرز تهیه خمیر جادویی :
پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.
سپس بقیه شکر، نمک، تخم مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.

خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید.
خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.
به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.

 

 

طرز تهیه نان شکم پر :
پیاز داغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید.
بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.
از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلیمتر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.

مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.
فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید.
حرارت لازم ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید