افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

نامنظمی پریود چیست ؟ چگونه درمان کنیم ؟

irregular-periods-image

  • مدت زمان هر دوره از قاعدگی ۲۸ روز است که ۲۱ روز از آن دوره پاکی و هفت روز خونریزی است، تأکید کرد: هر نوع اختلال در روزهای عادت ماهیانه و روزهای پاکی را نامنظمی پریود می‌گویند.

بی نظمی های دوران قاعدگی و پریودی چگونه قابل درمان خواهد بود گاهی اوقات تنبلی تخمدان ها می تواندآن را به تعویق بیندازد و عادت ماهیانه برای دو یا سه ماه صورت نگیرد در این مواقع با انجام آزمایش و سونوگرافی قادر به درمان این عارضه خواهیم بود اما خونریزی های شدید و نامنظم و تکرار عادت ماهیانه برای دوبار در ماه نیز نشانه خوبی نیست و باید از لحاظ هورمونی فرد درمان های لازم را دریافت کند.

یک کارشناس مامایی در همدان گفت: خانم‌ها نامنظمی قاعدگی خود را جدی بگیرند.

فریبا اسدی، اظهار کرد: قاعدگی در خانم‌ها بر اساس یک نظم و ترتیب مشخصی رخ می‌دهد اما زمانی‌که از این نظم و قاعده خارج شود می‌گوییم فرد دچار بی‌نظمی قاعدگی شده است.

وی با بیان اینکه مدت زمان هر دوره از قاعدگی ۲۸ روز است که ۲۱ روز از آن دوره پاکی و هفت روز خونریزی است، تأکید کرد: هر نوع اختلال در روزهای عادت ماهیانه و روزهای پاکی را نامنظمی پریود می‌گویند.

این کارشناس مامایی با بیان اینکه در سال‌های آغازین سن باروری و قاعدگی، نامنظمی پریود در حد جابجایی و تأخیر تا یک هفته طبیعی است، یادآور شد: اگر این جابجایی و بی‌نظمی طولانی شود حتما باید مورد بررسی و علت‌یابی قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه یکی از علل شایع نامرتبی قاعدگی ژنتیک است، تصریح کرد: چاقی، استرس، بیماری‌های زمینه‌ای و انواع کیست‌های تخمدان از علل اصلی بی‌نظمی پریود است.

اسدی درباره کیست‌های تخمدان تصریح کرد: یکی از علل شایع بی‌نظمی قاعدگی و ناباروری وجود کیست‌های تخمدان و تخمدان پلی‌کیستیک است که با انجام سونوگرافی و آزمایش‌های هورمونی نوع آن مشخص می‌شود.

وی عنوان کرد: در صورتی‌که علت نامرتبی قاعدگی کیست‌های تخمدان باشد باید به سرعت درمان شوند تا از بروز مشکل در باروری پیشگیری شود.

این کارشناس مامایی خاطرنشان کرد: تغییرات آب و هوا، سوءتغذیه، ژنتیک، انجام انواع جراحی‌ها و بیماری‌هایی نظیر تیروئید و قندخون از علل دیگر ابتلا به بی‌نظمی در قاعدگی است.

وی تصریح کرد: اگر فردی دارای سیکل منظم و مشخص بوده اما به تازگی نامرتبی در قاعدگی را تجربه می‌کنند حتما باید به پزشک مراجعه کرده تا علت آن مشخص و درمان شود.

اسدی یادآور شد: در مواردی وارد شدن شوک به خانم‌ها می‌تواند منجر به بهم ریختن هورمون‌ها و در نتیجه از بین رفتن نظم قاعدگی شود.

وی در پایان به خانم‌ها توصیه کرد: زندگی آرام، تغذیه مناسب، و انجام چکاپ‌های سالیانه تأثیر بسیاری در داشتن سیکل منظم قاعدگی دارد.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *