امروز تصمیم داریم طرز تهیه میگو نارگیلی با سس زرد آلو را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوش طعم و شیک میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
- ميگو بزرگ: ۲۴ عدد
- سس سالاد يا سس مايونز: يك فنجان
- كمپوت زردآلوي له شده: ۳ قاشق غذاخوري
- پودركاري: يك قاشق مرباخوري
- روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
- نارگيل رنده و تفت داده : يك و يكدوم فنجان
- نشاسته ذرت: يكچهارم فنجان
- شكر: يك قاشق غذاخوري
- نمك: يكدوم قاشق مرباخوري
- سفيده تخممرغ زده شده: ۳ عدد
ميگوها را كاملا پاك كنيد. (دم ميگوها را نگيريد) سپس بشوييد و خشك كنيد. براي تهيه سس، سس مايونز و زردآلو را با پودركاري مخلوط كنيد و تا وقت سرو در ظرف دربستهاي در يخچال بگذاريد. كف ماهيتابه يا سيني فر را چرب كنيد و كنار بگذاريد. نارگيل، نشاسته، شكر و نمك را مخلوط كنيد. سفيدهها را در بشقابي بريزيد و ميگوها را در سفيده بزنيد و در مخلوط نارگيل بغلتانيد تا كاملا آغشته شوند. سپس ميگوها را در سيني فر بچينيد و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد تا رنگ ميگو مات و رنگ نارگيلها طلايي شود. در اين مدت يكبار ميگوها را زير و رو كنيد و پس از آماده شدن با سس سرو كنيد.