افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

میگو نارگیلی با سس زرد آلو

FE1E

امروز تصمیم داریم طرز تهیه میگو نارگیلی با سس زرد آلو را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوش طعم و شیک میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

  • ميگو بزرگ: ۲۴ عدد
  • سس سالاد يا سس مايونز: يك فنجان
  • كمپوت زردآلوي له شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • پودركاري: يك قاشق مرباخوري
  • روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
  • نارگيل رنده   و تفت داده : يك و يك‌دوم فنجان
  • نشاسته ذرت: يك‌چهارم فنجان
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • نمك: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • سفيده تخم‌مرغ زده شده: ۳ عدد

روش تهیه :

ميگوها را كاملا پاك كنيد. (دم ميگوها را نگيريد) سپس  بشوييد و خشك كنيد. براي تهيه سس، سس مايونز و زردآلو را با پودركاري مخلوط كنيد و تا وقت سرو در ظرف دربسته‌اي در يخچال بگذاريد. كف ماهيتابه يا سيني فر را چرب كنيد و كنار بگذاريد. نارگيل، نشاسته، شكر و نمك را مخلوط كنيد. سفيده‌ها را در بشقابي بريزيد و ميگوها را در سفيده بزنيد و در مخلوط نارگيل بغلتانيد تا كاملا آغشته شوند. سپس ميگوها را در سيني فر بچينيد و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد تا رنگ ميگو مات و رنگ نارگيل‌ها طلايي شود. در اين مدت يك‌بار ميگوها را زير و رو كنيد و پس از آماده شدن با سس سرو كنيد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *