جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



میگو نارگیلی با سس زرد آلو

FE1E

امروز تصمیم داریم طرز تهیه میگو نارگیلی با سس زرد آلو را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوش طعم و شیک میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

  • ميگو بزرگ: ۲۴ عدد
  • سس سالاد يا سس مايونز: يك فنجان
  • كمپوت زردآلوي له شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • پودركاري: يك قاشق مرباخوري
  • روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
  • نارگيل رنده   و تفت داده : يك و يك‌دوم فنجان
  • نشاسته ذرت: يك‌چهارم فنجان
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • نمك: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • سفيده تخم‌مرغ زده شده: ۳ عدد

روش تهیه :

ميگوها را كاملا پاك كنيد. (دم ميگوها را نگيريد) سپس  بشوييد و خشك كنيد. براي تهيه سس، سس مايونز و زردآلو را با پودركاري مخلوط كنيد و تا وقت سرو در ظرف دربسته‌اي در يخچال بگذاريد. كف ماهيتابه يا سيني فر را چرب كنيد و كنار بگذاريد. نارگيل، نشاسته، شكر و نمك را مخلوط كنيد. سفيده‌ها را در بشقابي بريزيد و ميگوها را در سفيده بزنيد و در مخلوط نارگيل بغلتانيد تا كاملا آغشته شوند. سپس ميگوها را در سيني فر بچينيد و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد تا رنگ ميگو مات و رنگ نارگيل‌ها طلايي شود. در اين مدت يك‌بار ميگوها را زير و رو كنيد و پس از آماده شدن با سس سرو كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)