افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

مطالب علمی که عوارض وای فای را بر زنان حامله ثابت می کند

  •  البته در دوران بارداری توصیه می‌شود مادران باردار کمترین دارو، کمترین مواد رنگی و همچنین کمترین اضطراب را داشته باشند و حدالامکان در معرض اشعه و امواج قرار نگیرد.

 

عبدالرسول اکبریان در نشست خبری که در ارتباط با برگزاری دومین کنگره بین‌المللی روش‌های کم تهاجمی زنان و مامایی ایران همچنین سیزدهمین گنگره بین‌المللی زنان و مامایی ایران برگزار شد، اظهار داشت: این کنگره ۳۰ دی تا ۳ بهمن در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی تهران با حداکثر امتیاز بازآموزی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پزشکان زنان و زایمان، جراحان عمومی و پزشکان رادیولوژی، اورولوژی، روانپزشکی، ژنتیک،‌ بیهوشی، پزشکی قانونی و … گروه‌های هدف این همایش هستند، گفت: جراحی‌های کم تهاجمی پیشرفت‌های بسیار خوبی را به همراه داشته است چرا که علاوه بر کاهش مدت زمان درمان هزینه بیمار و عوارض جانبی جراحی را کم می‌کند.

اکبریان اضافه کرد: اولین بار این روش‌ها در بیمارستان فیروزگر تهران آغاز شد و اکنون سرطا‌ن‌های پیشرفته نیز با این روش‌ها قابل درمان است. در کنار این مسئله نیز بیمار با سرعت بیشتری بهبود خواهد یافت.

رئیس دومین کنگره بین‌المللی روش‌های کم تهاجمی زنان و مامایی ایران اضافه کرد: کشورهای بزرگ و صنعتی تغییرات اقلیمی در بهداشت باروری آنها تأثیر می‌گذارد و این مساله نیز در ایران وجود دارد، بنابراین تحقیقاتی در این زمینه آغاز شده ولی آ‌مارها هنوز به دست نیامده است.

وی در پاسخ به اینکه آیا استفاده از ماکروفر یا در معرض امواج وای‌فای قرار گرفتن مادران باردار در به خطر انداختن سلامت جنین تأثیر دارد یا خیر، گفت: در ارتباط با استفاده مکرر از موبایل، هشدارهای زیادی داده شده و به طور مثال عنوان شده که بر سیستم شنوایی و مغز تأثیر می‌گذارند؛ در زمینه تاثیر بر جنین نیز صحبت‌هایی شده ولی همه این موضوعات به مرحله ثبت نرسیده است؛ لذا نمی‌توان به طور کامل آن را تایید یا رد کرد.

اکبریان تصریح کرد: البته در دوران بارداری توصیه می‌شود مادران باردار کمترین دارو، کمترین مواد رنگی و همچنین کمترین اضطراب را داشته باشند و حدالامکان در معرض اشعه و امواج قرار نگیرد.

رئیس دومین کنگره بین‌المللی روش‌های کم تهاجمی زنان و مامایی ایران در ارتباط با استفاده متخصصان زنان و زایمان از سونوگرافی در مطب‌هایشان، خاطرنشان کرد: براساس کمیسیون سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت اعلام شده که متخصصان زنان در صورتی که دوره دیده باشند و سابقه فعالیت ۵ تا ۶ سال داشته باشند می‌توانند در مطب‌هایشان سونوگرافی انجام دهند.

وی تصریح کرد: البته مرزهای مشترک میان رشته‌های مختلف وجود دارد ولی باید احترام به نسل انسان،‌ جامعه بشری و پیشرفت علم مدنظر قرار گیرد و هدف پزشکان زنان نیز تشخیص دقیق و سریع است و ما هیچ تعصبی در زمینه استفاده از سونوگرافی توسط متخصصان زنان و رادیولوژیست‌ها نداریم.

 

منبع : نی نی بان

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *