جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



مزایای گیاه اقطی سیاه در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا

  • مطالعات نشان می دهد که سرما خوردگی حتی با مصرف دارو یک دوره یک هفته ای دارد. شما با مصرف اقطی می توانید دوره سرما خوردگی به خصوص زمانی که مسافر هستید را کوتاه کنید. گیاه اقطی دوره سرماخوردگی شما را حدود ۴ الی ۵ روز کوتاه می کند.

 

از جمله گیاهان دارویی که در گذشته بیشتر مورد مصرف قرار می گرفته است اقطی سیاه است که در مناطقی از ایران انگور کولی و خمان کبیر نیز نامیده می‌شود. این گیاه توانایی های بسیاری دارد که از جمله آنها می توان به درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، مشکلات سینوس ها و حتی درمان التهابات مرتبط با آلرژی را نام برد.

اقطی سیاه سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند. با استفاده از یک شربت از عصاره این گیاه پر خاصیت می توانید درمانهای بسیاری در سیستم بدنتان انجام دهید.

 

کوتاه کردن دوران سرماخوردگی

مطالعات نشان می دهد که سرما خوردگی حتی با مصرف دارو یک دوره یک هفته ای دارد. شما با مصرف اقطی می توانید دوره سرما خوردگی به خصوص زمانی که مسافر هستید را کوتاه کنید. گیاه اقطی دوره سرماخوردگی شما را حدود ۴ الی ۵ روز کوتاه می کند.

 

اقطی چه کار می کند؟

فلاونوئیدهای موجود در عصاره گیاه اقطی به ویروسهای آنفلوانزا می چسبند و افزایش و عملکرد آنها را کنترل می کنند. به این ترتیب آنفلوآنزا تحت کنترل قرار می گیرد و نمی تواند بیشتر از آنچه که پیش رفته است در بدن مشکل ساز شود. شربت اقطی خانگی که از عصاره اقطی و زنجبیل و دارچین و عسل تشکیل شده است قدرت ایمنی بدن را به طرز جالبی افزایش می دهد.

با مصرف این شربت شما کمتر سرما می خورید و در صورتیکه بیمار شوید بسیار سریعتر از گذشته علائم سرماخوردگی را از دست می دهید.

مزایای درمان با اقطی

زمانی که سرما می خورید علاوه بر صرف هزینه های زیاد جهت خرید دارو و مراجعه به پزشک، داروهای شیمیایی برای شما عوارضی به همراه دارند. علاوه بر این بعد از مدتی که سرما خوردگی شما بهبود یافت احتمال عود بیماری در مدتی بعد مجدد وجود دارد. با مصرف اقطی به صورت شربت یا عصاره از عوارض جانبی در امان هستید. به نحوی که این عصاره را به کودکان خود نیز می توانید بدهید.

 

طرز تهیه شربت اقطی

۲/۳ فنجان اقطی  خشک
۱/۲ فنجان آب
۲ قاشق غذا خوری ریشه زنجبیل تازه یا خشک
۱ قاشق چای خوری پودر دارچین
۱/۲ قاشق چای خوری میخک و یا پودر میخک
۱ فنجان عسل خام
آب را دریک ماهی تابه متوسط می ریزیم.اقطی، زنجبیل، دارچین و میخک را اضافه می کنیم.

آب را جوش می آوریم، هنگامی که حسابی جوش آمد ۴۵ دقیقه الی یک ساعت به همان حالت جوش می گذاریم تا تقریبا نیمی از آن تبخیر شود.

سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.

توسط یک صافی آن را به یک عصاره یکدست تبدیل می کنیم.

اقطی ها و مواد  اضافه را دور می ریزیم ، بعد از آنکه خوب خنک شد عسل را اضافه می کنیم.

شربت را در شیشه هایی که حجمی در حدود ۱۶ اونس دارند نگهداری می کنیم.

به این ترتیب شما یک شربت یا عصاره اقطی خانگی تهیه کرده اید.

آن را در یخچال نگهداری کنید.

استفاده تازه به تازه این شربت خواص بیشتری در بر دارد.

این داروی کاملا طبیعی زمانی که بیمار هستید برای شما بهترین درمان است

 

منبع : نت نوشت

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)