-
تحقیقات جدید نشان میدهند سلولهای آن قسمت از مغز که مسوول حفظ حافظه و قدرت یادگیری است، در آن گروه از افرادی که حداقل یک وعده ماهی بخارپز یا تنوری در طول هفته مصرف میکنند، بزرگتر از سایر افراد است.
بدن ما به خودیخود، قادر به تولید امگا۳ نیست و ما باید برای حفظ سلامت ارگانهای حیاتی بدنمان، امگا۳ را از طریق غذاهای حاوی آن، وارد بدن خود کنیم. امگا۳ علاوه بر ماهی در روغن زیتون، گردو و روغن کانولا هم وجود دارد.
اگر علاقه چندانی به مصرف ماهی ندارید، میتوانید آن را از شب قبل با انواع ادویههای دلخواه و آبلیمو، طعمدار کنید تا این گوشت پرخاصیت را در برنامه غذاییتان داشته باشید.
گوشت ماهی، دارای باکیفیتترین نوع پروتئین است و میان گوشتهای مختلف، کالری پایینی هم دارد. اگر بتوانید ماهی را با سبزیجات مختلف بخارپز و تنوری کنید یا با حرارت ملایم و با کمک روغنهای زیتون و کانولای مخصوص سرخ کردن، تفت دهید، ارزش تغذیهای وعده غذایی خود را بالاتر خواهید برد.
سرخ کردن عمیق ماهی، تاثیر چندانی بر از بین رفتن امگا۳ آن ندارد اما میتواند باعث افزایش چربی و کلسترول دریافتی شما از یک وعده غذایی شود. یادتان باشد مصرف ۲ وعده ماهی در هفته (هر وعده حدود ۳۰۰ گرم) میتواند امگا۳ کافی را برای بدن تامین کند. بد نیست بدانید مصرف حداقل یک وعده ماهی در طول هفته هم میتواند احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را تا ۵۰ درصد کم کند.
تحقیقات جدید نشان میدهند سلولهای آن قسمت از مغز که مسوول حفظ حافظه و قدرت یادگیری است، در آن گروه از افرادی که حداقل یک وعده ماهی بخارپز یا تنوری در طول هفته مصرف میکنند، بزرگتر از سایر افراد است.
از طرف دیگر، مصرف خوراکیهای سرشار از امگا۳ مانند ماهی، میتواند کمک بزرگی به درمان برخی مشکلات پوستی مانند پسوریازیس و خشکی پوست کند. مصرف ماهی در دوران بارداری به رشد بهتر مغز جنین و در دوران کودکی (از ۱۸ ماهگی به بعد) به تقویت حافظه و قدرت یادگیری کودکان کمک میکند.
مصرف منظم گوشت انواع ماهی در دوران نوجوانی، جوانی و میانسالی هم میتواند راهی برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر و بیماریهای قلبی در دوران سالمندی باشد.