جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



لبو به سبک مراکشی

fo3549

لبو مخصوص فصل زمستان میباشد.این بار اگر قصد دارید لبو درست کنید حتما به سبک مراکشی درست کنید.این مدل لبو بسیار خوشمزه میباشد

آماده سازی و پخت لبوی مراکشی : ۱۲۰ دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :

 

 لبو متوسط۱ کیلوگرم
 آب۱٫۵ لیتر
پاپریکا۱ قاشق غذاخوری
 شکر۳۰۰ گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج۱ فنجان
زیره سبز۱ قاشق چایخوری
دارچین۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیموبه میزان لازم
پیازچه خرد شده۶ عدد
نمک۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت ۱ ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
۱٫۵ فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)