جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



لبو به سبک مراکشی

fo3549

لبو مخصوص فصل زمستان میباشد.این بار اگر قصد دارید لبو درست کنید حتما به سبک مراکشی درست کنید.این مدل لبو بسیار خوشمزه میباشد

آماده سازی و پخت لبوی مراکشی : ۱۲۰ دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :

 

 لبو متوسط ۱ کیلوگرم
 آب ۱٫۵ لیتر
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
 شکر ۳۰۰ گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج ۱ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت ۱ ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
۱٫۵ فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)