جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



لایم چیکن خوشمزه ترین غذا

3300_1

لایم چیکن یکی از غذاهایی است که بی نهایت خوشمزه و پر طرفدار است امروز قصد داریم این غذای بسیار ساده و در عین حال خوشمزه را آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن ان لذت ببرید

مواد لازم:

 

 

– نعناع ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری
– عسل: ۳ قاشق غذاخوری
– آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
– ساق مرغ: ۸ عدد، بی استخوان
– ماست کم چرب: ۱۲۰ گرم
پوست لیمو: ۲ قاشق چای خوری رنده شده
– نمک و فلفل: به میزان لازم

 

3300_1

طرز تهیه:

 

۱- ۳ قاشق غذاخوری نعناع، عسل و آبلیمو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بپاشید. تکه های مرغ را با خلال دندان بسته و داخل محلول لیمو و عسل قرار داده و درون یخچال بگذارید.

۲-پس از حداقل نیم ساعت، تکه های مرغ را خارج کرده و روی منقل کباب کنید. تکه های مرغ را پیوسته چرخانده و با قلم مو باقیمانده سس را روی مرغ ها بمالید تا کاملا برشته شوند.

۳-ماست و نعناع باقیمانده و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده، نمک و فلفل زده و همراه مرغ های کبابی به عنوان سس و همراه سالاد سرو کنید.

 

 

نکات:

 

۱٫ از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو می توانید در پخت این غذا استفاده کنید.

۲٫ خلال دندان ها را قبل از سرو خارج کنید.

۳٫ برای خوش طعم تر شدن، داخل تکه های ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.

۴٫ با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، می توانید مرغ چیلی تهیه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)