همان طور که میدانید اسفناج دارای آهن میباشد و برای افرادی که کم خونی دارند بسیار مناسب است.امروز قصد داریم لازانیا اسفناج را آموزش دهیم این غذا بسیار سالم و برای بدن شما مفید است.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید
- یک بسته لازانیا
- ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
- ۲۳۰ گرم پنیر موتزارلا خرد شده
- ۱/۲ فنجان پنیر پارمسان رنده شده
- ۱۱۶ گرم اسفناج خشک و خرد شده
- ۲ عدد تخم مرغ
- سس گوجه فرنگی
- ۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
- ۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱. فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید .
۲. ورقه های لازانیا را طبق دستور روی جعبه بپزید و با آب سرد از قابلمه تخلیه و بشویید و روی ورقه های فویل یا موم کنار هم قرار دهید تا به هم نچسبند و خنک شوند.
۳. نمک ، فلفل ، ادویه ایتالیایی ، جعفری ، تخم مرغ ، اسفناج ، پنیر ریکوتا ، ۱/۴ فنجان پنیر پارمسان ، ۱ ۱/۲ فنجان پنیر موتزارلا را در یک ظرف مخلوط کنید.
۴. ۱/۲ فنجان سس را کف ظرف پخت ریخته یک لایه ورقه های لازانیا را کف ظرف بچینید و ۱/۳ مخلوط پنیر را روی ورقه های لازانیا بریزید و روی آن را با ۱/۲ فنجان سس بپوشانید.
۵. این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود و روی آن را با فویل بپوشانید.
۶. ۴۰ دقیقه زمان دهید تا بپزد.
۷. فویل را از روی لازانیا برداشته و روی آن را با باقیمانده پنیر موزارلا به اندازه ۱/۲ فنجان و ۱/۴ فنجان پنیر پارمسان بپوشانید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد و بعد از بیرون آرودن در صورت تمایل با باقیمانده سس سرو کنید.