افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

لازانیا اسفناجی

1005865_739

همان طور که میدانید اسفناج دارای آهن میباشد و برای افرادی که کم خونی دارند بسیار مناسب است.امروز قصد داریم لازانیا اسفناج را آموزش دهیم این غذا بسیار سالم و برای بدن شما مفید است.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم:
  • یک بسته لازانیا
  • ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
  • ۲۳۰ گرم پنیر موتزارلا خرد شده
  • ۱/۲ فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • ۱۱۶ گرم اسفناج خشک و خرد شده
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • سس گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
  • ۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
 طرز تهیه لازانیای اسفناجی
طرز تهیه:

۱. فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید .

۲. ورقه های لازانیا را طبق دستور روی جعبه بپزید و با آب سرد از قابلمه تخلیه و بشویید و روی ورقه های فویل یا موم کنار هم قرار دهید تا به هم نچسبند و خنک شوند.

۳. نمک ، فلفل ، ادویه ایتالیایی ، جعفری ، تخم مرغ ، اسفناج ، پنیر ریکوتا ، ۱/۴ فنجان پنیر پارمسان ، ۱ ۱/۲ فنجان پنیر موتزارلا را در یک ظرف مخلوط کنید.

۴. ۱/۲ فنجان سس را کف ظرف پخت ریخته یک لایه ورقه های لازانیا را کف ظرف بچینید و ۱/۳ مخلوط پنیر را روی ورقه های لازانیا بریزید و روی آن را با ۱/۲ فنجان سس بپوشانید.

۵. این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود و روی آن را با فویل بپوشانید.

۶. ۴۰ دقیقه زمان دهید تا بپزد.

۷. فویل را از روی لازانیا برداشته و روی آن را با باقیمانده پنیر موزارلا به اندازه ۱/۲ فنجان و ۱/۴ فنجان پنیر پارمسان بپوشانید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد و بعد از بیرون آرودن در صورت تمایل با باقیمانده سس سرو کنید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *