جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



فوت کوزه گری پخت کیک نرم و خوشمزه

 

tabib-m.blogfa.com-21-1362377511

معمولا بعضی از خانم ها با پختن کیک ها مشکل دارند امروز ما قصد داریم پنج فوت کوزه گری یک کیک خوشمزه و نرم را برای شما بیان کنید.با ما همراه باشید.

اگر می خواهید یک کیک نرم و خوشمزه درست کنید و آنرا به بهترین و حرفه ای ترین شکل ممکن در آورید این ۵ نکته را رعایت کنید:

_ به زمان پخت توجه کنید. پخت بیش از زمان تعیین شده باعث خشک شدن کیک می شود. بهتر است ۱۰ دقیقه قبل از به پایان رسیدن زمان پخت، کیک بررسی بشود.

 

_ دمای فر را با دماسنج مخصوص فر مطابقت دهید. معمولاً دمای فر با آن چه نشان می دهد متفاوت است. پخت بیش از حد می تواند منجر به خشک شدن کیک بشود.

 

_ ماست، ماست چکیده یا شیر بریده را با مقداری از شیر جایگزین کنید زیرا ماده اسیدی در آن گلوتن موجود در مایه کیک را نرم تر می کند. چربی زیاد در این مواد به کیک نرمی می دهد. با جایگزین کردن این مواد کیک مرطوب تر و نرم تر خواهد شد. برای تهیه شیر بریده، در یک لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو بریزید.

 

_ برای کیک پخته شده ای که خشک است، چه باید کرد؟ مقدار یک پیمانه شکر را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید، روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید و آب را روی کیک بپاشید. پس از جذب شدن این مایع دوباره روی کیک مقدار دیگری از این آب بپاشید.

 

_ قرار دادن کیک داغ در فریزر به مدت ۳۰ دقیقه باعث نرمی و مرطوب شدن کیک شما خواهد شد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)