جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



فواید و آسیب های جویدن آدامس

fo1406

 

آدامس جویدن برای بدن فایده دارد اما جویدن زیاد آدامس برای بدن ضرر دارد و می تواند به بدن ما آسیب وارد کند ایا می دانید جویدن آدامس کدام بخش ها از بدن را به خود درگیر می کند ؟ و تا چه اندازه ای روی بدن ما تاثیر دارد ؟
درباره آدامس و انواع آدامس می توان گفت : آدامس‌ها دو نوع می باشند ، یکی قند معمولی یا ساکارز که مصرف آن باعث پوسیدگی دندان می‌شود و دیگری آدامس‌‌هایی که از قندهای مصنوعی درست  شده است و فاقد قند و شکر طبیعی می باشند که قابل هضم در بدن می‌باشند.
وی افزود: در بدن ما آنزیمی به نام پتاآلین وجود دارد که موجب هضم کربوهیدرات‌های اولیه می‌گردد. بنابراین آدامس‌های بدون قند موجب آسیب به دهان و دندان نمی‌شوند.
فرح‌بخش در مورد تاثیر جویدن آدامس بر چاقی عنوان کرد: برخلاف تصور عامه مردم جویدن آدامس موجب چاقی نمی‌گردد و فرقی نمی‌کند آدامس معمولی یا آدامس بدون قند باشد. جویدن آدامس  موجب تحریک شیره‌های گوارش و بهبود کارکرد دستگاه گوارشی می‌شود، بنابراین جویدن آدامس موجب لاغری افراد می‌گردد. اما این لاغری محسوس نیست.
وی در خصوص افرادی که باید از مصرف آدامس پرهیز کنند، تاکید کرد: افراد دیابتی هرگز نباید آدامس‌های قنددار یا معمولی را استفاده کنند، اما مصرف بدون قند آن تاثیری بر میزان قند بدن این افراد ندارد، چرا که این آدامس‌ها دارای قندهای سوبیتول یا زایبیتول از دسته قندهای الکلی هستند که میزان انرژی بخشی و قند آن بسیار ناچیز است.
این متخصص تغذیه در پایان گفت: جویدن آدامس موجب تقویت عضلات جونده می‌گردد، اما مصرف آن به صورت ناشتا توصیه نمی‌شود. بهترین زمان برای جویدن آدامس بعد از مصرف غذا است، چرا که بدن را فریب می‌دهد که گویا غذایی وارد دستگاه گوارش شده است و در نتیجه دستگاه گوارش تولید شیره بیشتری می‌کند و این موضوع به هضم غذا کمک می‌کند.
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)