جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



غذا با قارچ و اسفناج

5254_626

امروز قصد داریم یک غذای ایتالیایی خوشمزه با قارچ و اسفناج را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و آن را امتحان کنید.

مواد لازم :برای ۶ نفر
  • قارچ: ۵۰۰ گرم
  • سیر رنده ‌شده: ۲ حبه
  • اسفناج خرد شده: ۲۲۵ گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار نیاز
  • گوجه‌ فرنگی خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • سس پستو: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده: ۷۵ گرم
  • لازانیای خشک: ۱۲ برگ

مواد لازم برای سس:

  • آرد: ۵ قاشق غذاخوری
  • شیر داغ: ۳ فنجان
  • خامه: یک‌دوم فنجان
  • پستو: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه :

۱.  مقداری روغن زیتون داخل ماهی‌تابه ریخته و قارچ‌ها را اضافه کرده و به ‌مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس سیر رنده شده و اسفناج خردشده را اضافه کرده و نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید.
۲.  برای تهیه سس، کره را در ماهی‌تابه آب کنید، آرد را اضافه کنید و یک دقیقه بگذارید تفت بخورد. کم‌کم شیر داغ و خامه را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و سپس سس پستو را اضافه کنید.
۳.  گوجه‌های خردشده را در کاسه ریخته و مخلوط قارچ را اضافه کنید. سپس پستو و بعد یک‌سوم از پنیر پارمسان را اضافه کنید.
۴.   ورقه‌های لازانیا را بپزید تا نرم شود.
۵. فر را در حرارت ۲۰۰ درجه ‌سانتی‌گراد قرار دهید.
۶.  لایه‌به لایه سس را روی لازانیا  ریخته و مخلوط اسفناج را روی آن بریزید. کمی پنیر پارمسان بپاشید و لایه‌ها را دوباره تکرار کنید.
۷. به‌مدت ۴۵ دقیقه ظرف را در فر بگذارید تا بپزد.

نکته :

سس پستو را می‌توان از سوپرمارکت‌ها تهیه کرد یا ۲ فنجان ریحان، ۲ حبه سیر و یک‌چهارم فنجان روغن زیتون را با کمی نمک و یک‌چهارم پنیر پارمسان را در میکسر به هم بزنید تا آماده و خمیر شود

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید