جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



( غذای گیاهخواران ) طرز تهیه راتاتوی

1

 

  • بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم . باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.

 

مواد لازم :

 پیاز درشت ۲ تا ۳ عدد
 بادمجان متوسط ۵ تا ۶ عدد
 کدوی متوسط ۳ تا ۴ عدد
 گوجه فرنگی درشت ۵ تا ۶ عدد
 فلفل سبز دلمه ای ۲ تا ۳ عدد
سیر۲ تا ۳ پره
سبزی معطر(نعناع ، ترخان و جعفری)یک دسته کوچک
روغن زیتون۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
نمکبه مقدار کم

به جای فلفل سبز دلمه ای می توانید از فلفل سبز کوچک که تند نباشد در حدود ۱۵۰ گرم نیز مصرف کنید.

طرز تهیه :
پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را می کوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم ، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک می بریم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و کمی نمک می زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم ، حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود بعد دسته سبزی را بر می داریم و راتاتوی را در ظرف می کشیم . بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم . باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)