در این پست قصد داریم یک شامی خوشمزه مخصوص جنوب فرانسه را به شما عزیزان آموزش دهیم.این شامی طعم و بوی خیلی خوبی دارد و پرطرفدار میباشد.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
گوشت بدون چربی چرخ کرده | نیم کیلو |
سیر کوبیده | ۳-۴ حبه |
جعفری ساطوری شده | نصف پیمانه |
قارچ ساطوری شده | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن زیتون | به میزان لازم |
آرد سفید | به میزان لازم |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
سیر را با قارچ روی گوشت بریزید. تخم مرغ را روی گوشت بشكنید. نمك و فلفل بپاشید. گوشت را چنگ بزنید و مخلوط كنید، سپس به صورت شامی مانند درآورید و در آرد بزنید. ۲-۳ قاشق روغن زیتون در تابه روی شعله داغ كنید و شامی ها را در روغن بگذارید. پس از ۲-۳ دقیقه برگردانید و پس از ۲-۳ دیگر بردارید. شامی ها را در دیس بچینید و باز اندكی نمك و فلفل بپاشید و با جعفری آرایش كنید. داغ سر سفره ببرید.
امتیاز شما به این دستور پخت