جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کوکو لوبیا سبز و هویج

در این پست قصد داریم یک غذای فوری را آموزش دهیم نكته مهمي كه در طبخ كوكو بايستي در نظر داشت يكي اين است كه درب ماهيتابه را ببنديد به اين طريق هم كوكو پف لازم را پيدا ميكند و هم مغز پخت ميشود و ديگر اينكه از حرارت كم براي پخت استفاده كنيد .

 

مواد لازم :

 

 

لوبيا سبز ۳۵۰ گرم
هويج ۱ عدد
پياز ۱ عدد
تخم مرغ ۴ الي ۵ عدد
آرد گندم ۱ الي ۱/۵ قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به مقدار كافي
زردچوبه يا زعفران به ميزان لازم
روغن حيواني ۱ قاشق مربا خوري

 

طرز تهيه :

 

 

لوبيا سبز را به طول ۲ الي ۳ ميلي متر برش داده و در ظرفي بگذاريد تا بپزد در ظرف را نبنديد تا لوبيا خوشرنگ بماند در آخر نمك اضافه كنيد و آب آن كاملاً جوش برود.

هويج را به صورت خلال هاي ظريف در آوريد.

پياز را نگيني خرد كنيد.

به مواد بالا آرد ،نمك ، زردچوبه و فلفل اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد بعد تخم مرغ ها را اضافه كنيد و به هم زده و در ماهيتابه روغن ريخته و كوكو را سرخ كنيد .

 

 

نکته

نكته مهمي كه در طبخ كوكو بايستي در نظر داشت يكي اين است كه درب ماهيتابه را ببنديد به اين طريق هم كوكو پف لازم را پيدا ميكند و هم مغز پخت ميشود و ديگر اينكه از حرارت كم براي پخت استفاده كنيد .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)