جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه یک پاستای متفاوت

5418_577

ذائقه ما ايراني‌ها انگار به غذاهاي ايتاليايي عادت كرده، اين را از پيتزاها و پاستاهايي كه مدام در منوي غذاي‌مان هست مي‌توان فهميد. حالا بايد شيوه پخت اين غذاها را هم بياموزيم تا وعده غذايي خوشمزه‌اي داشته باشيم.

مواد لازم براي ۶ نفر

  • گوشت خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • سير خردشده: يك حبه
  • اسپاگتي: ۵۰۰ گرم
  • هويج خرد شده: يك عدد كوچك
  • نمك: به ميزان لازم
  • خامه: يك فنجان
  • زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • پنير پارمسان رنده شده: يك چهارم فنجان
  • نخود فرنگي:يك فنجان (تازه يا فريزري)

روش تهیه :

۱٫  در يك ماهي‌تابه كوچك، گوشت را با سير سرخ كنيد به حدي كه گوشت طلايي شود. سپس آن را كنار بگذاريد.
۲٫   در يك ظرف بزرگ، پاستا را با آب و نمك بپزيد. از دستور نوشته شده روي بسته بندي پاستا هم مي‌توانيد براي پخت آن كمك بگيريد. در دقيقه آخر پخت، هويج را به پاستا اضافه كنيد.
۳٫  پاستا را آب كش كرده و دوباره به ظرف برگردانيد.
۴٫  خامه و زرده تخم‌مرغ را اضافه كرده و گرم كنيد.
۵٫   گوشت، پارمسان و نخود فرنگي را اضافه كنيد.
۶٫  مي‌توانيد پاستا را تزئين كنيد اما تركيب رنگي هويج و نخود فرنگي و پاستا نوعي تزئين است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید