گوشه کالباس و قارچ یک غذای جدید و مدرن می باشد البته اگر غذایی برای شام میخواهید که هم راحت و سریع آماده شود ما برای شما طرز تهیه گوشه کالباس و قارچ را در بخش زی قرار داده ایم که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید.
مواد لازم گوشه کالباس و قارچ:
۱-قارچ ۳۰ گرم
۲-آب لیموی تازه ۱ قاشق چایخوری
۳-کالباس ۳۰ گرم
۴-پنیر چدار رنده شده ۸۰ گرم
۵-پیازچه خرد شده ۱ شاخه
۶-جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
۷-نمک و فلفل به میزان لازم
۸-کره ۱ قاشق سوپخوری
۹-نان تست ۴ ورق
طرز تهیه گوشه کالباس و قارچ:
قارچها را خرد نموده و آب لیمو را به آن اضافه کنید سپس کالباس را خرد کنید و به همراه پنیر،پیازچه، جعفری، نمک و فلفل به مواد فوق اضافه کرده، کره را روی دو عدد از نانها بمالید و مقداری از مواد آماده شده روی آن قرار دهید. سپس نان دیگری روی آن گذاشته و به مدت سه دقیقه در ساندویچ تستر قرار دهید.