جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه گوشه کالباس و قارچ

3

گوشه کالباس و قارچ یک غذای جدید و مدرن می باشد البته اگر غذایی برای شام میخواهید که هم راحت و سریع آماده شود ما برای شما طرز تهیه گوشه کالباس و قارچ را در بخش زی قرار داده ایم که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید.

مواد لازم گوشه کالباس و قارچ:

۱-قارچ ۳۰ گرم

۲-آب لیموی تازه ۱ قاشق چایخوری

۳-کالباس ۳۰ گرم

۴-پنیر چدار رنده شده ۸۰ گرم

۵-پیازچه خرد شده ۱ شاخه

۶-جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری

۷-نمک و فلفل به میزان لازم

۸-کره ۱ قاشق سوپخوری

۹-نان تست ۴ ورق

طرز تهیه گوشه کالباس و قارچ:

قارچها را خرد نموده و آب لیمو را به آن اضافه کنید سپس کالباس را خرد کنید و به همراه پنیر،پیازچه، جعفری، نمک و فلفل به مواد فوق اضافه کرده، کره را روی دو عدد از نانها بمالید و مقداری از مواد آماده شده روی آن قرار دهید. سپس نان دیگری روی آن گذاشته و به مدت سه دقیقه در ساندویچ تستر قرار دهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)