جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه گراتن ژامبون و سبزیجات

gratinjambon-620x400

امروز قصد داریم گراتن ژامبون و سبزیجات را آموزش دهیم مواد اصلی این پیش غذا ژامبون و پنیر میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:
  • ژامبون مرغ: ۵۰۰ گرم
  • سيب‌زميني حلقه‌اي سرخ شده: به ميزان لازم
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
  • ذرت پخته شده: يك ليوان
  • پنير فيلا فيلا رنده شده: ۲۰۰ گرم
  • پنير تست ورقه‌اي: ۸ ورق
  • سس سفيد (بشامل سس): يك‌و‌نيم ليوان
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم  كره: به مقدار لازم
  • روغن زيتون : به مقدار لازم

روش تهیه :

ابتدا قارچ‌ها را شسته و مقداري روغن زيتون داخل تابه‌اي چدني مي‌ريزيم كه از قبل آن را حسابي داغ كرده‌ايم و اجازه مي‌دهيم قارچ‌ها سرخ شده و آب آن‌ها كشيده شود. سپس آن را از روي حرارت برمي‌داريم، نخودفرنگي و ذرت را به قارچ اضافه كرده و مواد را كنار مي‌گذاريم. داخل ظرف كم‌ارتفاعي مثل بشقاب تارت را با كمي كره نرم شده چرب مي‌كنيم. نيمي از سس سفيد را كف ظرف پخش كرده و با يك رديف حلقه‌هاي سيب‌زميني سرخ شده روي سس را مي‌پوشانيم. ورقه‌هاي پنير تست را روي سيب‌زميني قرار داده و سپس ژامبون را خرد كرده و روي سطح پنير و سيب‌زميني‌ها پخش مي‌كنيم بقيه سس سفيد را روي ژامبون ريخته سپس ظرف را كنار مي‌گذاريم، پنير فيلا فيلا را به همراه نمك و فلفل به سبزي‌هايي كه از حرارت افتاده‌اند اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم و مواد را روي ظرف گراتن پهن مي‌كنيم.
گراتن را حدود ۴۰ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)