جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه گراتن سیب زمینی کنتاکی

DSC03357

امروز قصد داریم یک گراتن عالی را آموزش دهیم بدون شک همه شما از خوردن این غذا لذت خواهید برد پس برای تهیه این غذا با ما همراه باشید و این غذای خیلی خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم:
  • پنیر فیلافیلا رنده شده: ۳۰۰ گرم
  • پنیر گودا رنده شده: ۱۵۰ گرم
  • سیب زمینی: ۶ تا ۸ عدد درشت
  • سوسیس کراکوف یا سوسیس پنیر: ۴۰۰ گرم
  • آرد سوخاری یا کنتاکی اسپایسی: به میزان لازم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • بشامل سس(سس سفید): یک واحد طبق دستور ذکر شده.
مواد لازم برای تهیه سس سفید:
  • شیر:۵۰۰ میلی لیتر  آرد گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

روش تهیه:

برای تهیه همه گراتن‌ها ابتدا سس سفید را تهیه می‌کنیم.  در شروع کار کره را داخل قابلمه‌ای ذوب کرده و  آرد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر سرد را به آن اضافه می‌کنیم و آرام به هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند. مواد را روی حرارت به هم می‌زنیم تا غلظت پیداکنند سپس نمک، فلفل و خامه را اضافه کرده.  وقتی همه مواد را با هم مخلوط کردیم و یکدست شدند از روی حرارت برمی‌داریم. سیب زمینی‌ها را خوب شسته و به شکل خلال‌های درشت برش می‌دهیم، تخم مرغ را داخل کاسه‌ای بزرگ به هم زده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم سپس سیب زمینی‌ها را داخل آن ریخته و آن‌قدر به هم می‌زنیم تا کاملا آغشته به تخم مرغ شوند. سیب زمینی‌ها را تک تک داخل آرد سوخاری غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم.

کف ظرف مورد نظر را با کره چرب می‌کنیم سپس مقداری سس بشامل ریخته و سیب زمینی‌های سرخ شده را در ظرف روی سس می‌ریزیم. برای این گراتن نباید ارتفاع ظرف زیاد باشد و فقط از یک لایه مواد استفاده می‌کنیم چون در غیراین صورت گراتن حالت خمیری پیدا می‌کند. سوسیس‌ها را که به شکل دلخواه برش داده و سرخ کرده‌ایم روی سیب زمینی‌ها پخش کرده و در نهایت روی کل مواد را با باقی مانده سس و سپس با پنیر‌ها می‌پوشانیم و به‌مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. در این عکس برای این‌که مواد داخلی پیرکس تا حدودی مشخص باشد روی گراتن را به‌طور کامل با سس و پنیر نپوشانده‌ام.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید