جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه گراتن بروکلی

اگر وقت بسیار کمی برای آشپزی کردن دارید و به دنبال غذاهای راحت و فوری هستید پیشنهاد میکنم گراتن بروکلی درست کنید.این غذا خوشمزه و خوش طعم میباشد

مواد لازم :

 

 

 

بروکلی ۱ کیلو گرم
کره ۵۰ گرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم
پنیر گرویر رنده شده ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل بمقدار کافی
جوش شیرین ۳/۱ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه :

 

 

 

ظرفی را پر از آب کرده یک قاشق نمک و جوش شیرین را در آن ریخته بروکلی را به صورت گلهای کوچک خرد می کنیم . ساقهای آنرا هم خرد کرده و پس از شستن در آبجوش می ریزیم . با حرارت ملایم آنرا می پزیم تا کمی پخته شود اما له نشود و در آبکش ریخته تا آب آن برود . سپس آرد و کره را در ظرفی تفت می دهیم تا طلایی شود . شیر را به آرامی به آن اضافه می کنیم تا سس غلیظ شود . کمی نمک به آن اضافه نموده خامه را هم به آن اضافه می کنیم . ظرف نسوز گرد که کمی عمق داشته باشد انتخاب می کنیم آنرا چرب کرده مقداری سس کف آن می ریزیم . بروکلی ها را روی آن می چینیم سپس بقیه سس را روی آن می دهیم و پنیر رنده شده را می پاشیم . فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده به مدت ۴۵ دقیقه در پنجره وسط قرار می دهیم تا روی گراتن طلایی شود.گراتن را با همان ظرف سر میز برده و نوش جان کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)