جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک کشمش و گردو

3172_793

امروز طرز تهیه کیک کشمش و گردو را برای شما عزیزان آماده کرده ایم این کیک مخصوص عصرانه میباشد .این کیک برای کودکان بسیار مفید است و آن را خیلی دوست دارند امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید.

مواد لازم :

  • آرد: ۶۵۰ گرم
  • شكر: ۲۰۰ گرم
  • شير: ۱۲۵ ميلي‌ليتر
  • آب: ۱۲۵ ميلي‌ليتر
  • پودر خمير ترش: ۴۰ گرم
  • كشمش سياه پلويي: ۲۵۰ گرم
  • كره: ۲۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ:‌ ۲ عدد
  • زرده تخم‌مرغ: يك عدد
  • مغز‌گردو خردشده: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند براي تزئين

 

طرز تهیه
ابتدا آرد را داخل كاسه‌اي ريخته، ميان آرد را گود مي‌كنيم. پودر خميرترش را با يك قاشق شكر و شير ولرم داخل آرد مي‌ريزيم و روي مواد را مي‌پوشانيم تا خمير آماده شود.  وقتي مايه كاملا پف كرد، كره ذوب شده و آب، شكر و تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. در اين زمان گردو و كشمش را نيز اضافه كرده و همه مواد را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير شوند. روي خمير را مي‌پوشانيم و به مدت  ۳۰ دقيقه اجازه مي‌دهيم استراحت كند. پس از اين مدت دوباره خمير را برداشته و در قالبي قرار مي‌دهيم تا نصف حجم قالب را پر كند. دوباره روي قالب را مي‌پوشانيم و حدود ۳۰ دقيقه ديگر در محيطي گرم قرار مي‌دهيم تا خمير حجيم شود. سپس قالب را روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم تا روي كيك طلايي شود. وقتي كيك خنك شد آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و روي آن را با پودر قند تزئين مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)