جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک کرامبل

DSC_5513

کیک کرامبل یکی از خوشمزه ترین کیک هاست امروز قصد داریم طرز تهیه این کیک خیلی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.معمولا این کیک را برای اکثر مراسم ها سرو میکنند برای تهیه این کیک شیک با ما همراه باشید

مواد لازم براي كيك:
  • آب‌جوش: ۱۲۵ ميلي‌ليتر
  • تخم‌مرغ: ۸ عدد
  • پودركاكائو: ۴ قاشق غذاخوري
  • آرد: ۴ قاشق غذاخوري
  • پودر قند: خيلي كم براي تزئين
  • شكر: ۱۰۰ گرم
  • بيكينگ‌پودر: يك‌ قاشق چاي‌خوري
  • قهوه فرانسه دم‌كرده: نصف فنجان
مواد لازم براي داخل كيك:
  • موز: ۲ عدد
  • ميوه هاي فصل: به دلخواه

روش تهیه :

زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كرده، زرده‌ها را به همراه شكر و آب‌جوش با همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا خوب پف كرده و كرم و كش‌دار شوند. آرد، كاكائو و بيكينگ‌پودر را به مواد زرده اضافه كرده و با ليسك با هم خوب هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود. سفيده‌ها را نيز جداگانه آن‌قدر هم مي‌زنيم تا پف كنند. مايه زرده و سفيده را با ليسك با هم مخلوط كرده و اين كار را به شكل دوراني انجام مي‌دهيم تا پف سفيده نخوابد. مواد را داخل قالب چهارگوش به ضلع ۲۳ سانتي‌متر مي‌پزيم بهتر است قالب را از قبل چرب كنيم. كيك را به مدت يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم. پس از پخت، كيك را از قالب خارج كرده و روي پنجره خنك‌كننده مخصوص كيك قرار مي‌دهيم. از اطراف، رويه كيك را برش داده به شكل در روي آن را جدا مي‌كنيم. داخل كيك را خالي كرده و ديواره هاي كيك را قبل از چيدن ميوه هاي خرد شده با كمي قهوه فرانسه دم كرده خيس كنيم. ابتدا موزها را چيده و سپس داخل كيك را با ميوه هاي فصل خرد شده پر مي كنيم. در نهايت روي كيك را با كمي پودر قند و مغز كيك‌هاي خرد شده كه كرامبل ناميده مي‌شوند، پوشانده و كيك را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم تا خودش را بگيرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)