جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک پسته ای

evw2fsqhbs8f2k2pvlyd

کیک پسته ای یک کیک مقوی و خیلی خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.این کیک مخصوص صبحانه یا عصرانه میباشد

مواد لازم:

 

بسکویت ساده گندم نرم شده ۱ لیوان
پسته نرم شده ۲ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان
هل نرم شده ۴/۳ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۴/۱ لیوان
شکر نرم شده برای تزئین

 

طرز تهیه:

تخم مرغ را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب بزنید.سپس بیسکویت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید . بیکینگ پودر،هل و روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط نمایید .مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزئین کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)