جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کیک پرتقال و خامه

84938hayah

کیک پرتقال و خامه یکی از کیک هایی است که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم .این کیک مخصووص تولد میباشد و بسیار خوش طعم است امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:
  • کره: ۱۲۵ گرم
  • شکر: ۱۳۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  •  آرد: ۱۲۰ گرم
  • پودربادام تست شده: ۱۲۰ گرم
  •  آب پرتقال: نصف لیوان
  • خامه فرم گرفته: به میزان لازم
  • مربای پوست پرتقال: یک‌سوم لیوان برای داخل کیک
  • مربای پوست پرتقال: یک‌دوم لیوان برای داخل خامه
  • اسانس پرتقال: یک دوم قاشق غذا خوری

روش تهیه :

ابتدا کره و نیمی از شکر را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا پف کند. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده زرده‌ها را یکی یکی در حین هم زدن به مواد اضافه می‌کنیم تا فرم بگیرد، اسانس پرتقال را نیز در این مرحله به مواد اضافه می‌کنیم. آرد و آب پرتقال و پودربادام و مربای پوست پرتقال‌ریزشده را  به مواد اضافه کرده و تا آخرکار با همزن برقی به هم می‌زنیم در کاسه‌ای دیگر که خشک و تمیز باشد سفیده‌های تخم‌مرغ را  هم می‌زنیم نیمه دیگری از شکر را که باقی مانده بود آرام آرام به آن اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم تا فومی شکل شود. مواد زرده را به سفیده اضافه کرده با لیسک به شکل دورانی مواد را با هم ترکیب می‌کنیم تا پف سفیده نخوابد و کل مایه را داخل قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی‌متری ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

خامه فرم گرفته را با مربای پوست پرتقال مخلوط کرده کیک را از عرض به ۲ نیم تقسیم کرده قسمت رویی را نیز به ۸ برش مساوی تقسیم می‌کنیم مخلوط خامه را روی لایه زیر کیک می‌گذاریم و ۸ برش را به صورت منظم روی خامه می‌چینیم و روی کیک را با مقداری خامه، شکلات سفید و مربای پرتقال تزئین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید