جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کیک هویج

cake-gh0220

آیا نام کیک هویج به گوشتان خورده است؟ شاید فکر کنید این کیک مزه بدی دارد اما کاملا اشتباه میکنید این کیک بسیار خوشمزه و خوش طعم میباشد .پیشنهاد میکنم حتما حتما در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • تخم‌مرغ زده شده: ۴ عدد
  • نمک: مقداری
  • آرد سفید: ۲ فنجان
  • جوش‌شیرین: یک‌دوم قاشق مرباخوری
  • شکر: ۲ فنجان
  • هویج، ریز رنده شده: ۳ فنجان
  • بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع: سه‌چهارم فنجان
  • گردو خرد و تفت داده شده: یک‌دوم فنجان
  • پودر دارچین: یک قاشق مرباخوری
  • پنیر خامه ای: ۳ و سه‌چهارم فنجان

روش تهیه :

تخم‌مرغ‌ها را ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید. ۲ قالب به قطر ۲۰ و عمق ۵ سانت را چرب کنید، کف قالب‌ها را کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را چرب کنید. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. آرد، شکر، جوش شیرین، نمک، بیکینگ‌پودر و دارچین را مخلوط کنید. تخم‌مرغ، هویج و روغن را مخلوط کرده و به مخلوط خشک اضافه کنید، هم زده و در قالب‌ها بریزید. ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بگذارید. خلال چوبی را درکیک فرو برید اگر تمیز خارج شد، ۱۰ دقیقه قالب را روی طبقه سیمی خنک کنید. کیک را از قالب درآورید. پس از خنک شدن کامل رویه را روی کیک بمالید و مغزها را روی آن بپاشید و روی کیک را بپوشانید. می‌توانید کیک را تا ۳ روز در یخچال نگهدارید.
کیک هویج با زنجبیل:

دارچین را حذف کنید، ۲ قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده یا سه‌چهارم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل به مواد اضافه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید