جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک ماکارونی

کیک ماکارونی

کیک ماکارونی یک ناهار خیلی خیلی خوشمزه و شیک میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این غذا بسیار راحت و متفاوت میباشد امیدوارم که زا خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای کیک ماکارونی

 

پنیر پیتزاپنج قاشق غذاخوری
گوشت چرخ‌کردهیک کاسه ماست‌خوری
زعفرانیک چهارم قاشق چای‌خوری
رب گوجه‌فرنگی  سه قاشق غذاخوری
پیازیک عدد
ماکارونی ۳۰۰ گرم
روغننصف فنجان
 نمک و فلفل  به میزان لازم
تخم‌مرغسه عدد
ماستسه قاشق غذاخوری
سوسیس      دو عدد کوچک
فلفل دلمه‌اینصف عدد

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از «کیک ماکارونی» خواهیم داشت.

 

طرز تهیه کیک ماکارونی

 

یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم می‌زنیم.

نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می‌کنیم.

فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی آماده می‌باشد.

در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می‌کنیم.

ماکارونی‌های دراز را نصف کرده، در آب جوش می‌ریزیم.

ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می‌شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می‌کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می‌ریزیم.

ماست را با قاشق هم زده، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می‌کنیم.

ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم‌مرغی مخلوط می‌کنیم.

ته قالب را با کمی روغن چرب می‌کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، دو سوم مایه گوشتی را روی آن می‌ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می‌پاشیم. مایه گوشتی نباید با کناره‌های ظرف تماس پیدا کند.

بقیه ماکارونی را می‌ریزیم و روی قالب را با یک فویل می‌پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می‌کنیم.

فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. کیک ماکارونی پخته‌شده را از فر درآورده، ده دقیقه می‌گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می‌آوریم.

بقیه پنیر پیتزا و سوسیس‌های خردشده و بقیه مایه گوشتی را روی کیک قرار می‌دهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می‌دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.

کیک ماکارونی آماده است.

این غذا رو با سس سفید نیز می توان بخورید

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)