جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک لامینگتون

کیک لامینگتون

این کیک مخصوص عصرانه فصل زمستان میباشد.میتوانید به راحتی آن را به بپزید و با چای میل کنید.طرز تهیه این کیک خوشمزه را در ادامه مطلب میبینید امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

 

کره نرم شده ۱۹۰ گرم
 شکر ۱ فنجان یا ۲۲۰ گرم
 وانیل ۲ قاشق چایخوری
 تخم مرغ ۳ عدد
آرد۲ و ۱/۳ فنجان یا ۳۵۰ گرم
شیر۱ فنجان یا ۲۵۰ml
شکلات تلخ۲۲۰ گرم
خامه پرچرب۱ فنجان یا ۲۵۰ml
پودر نارگیل۱ فنجان

طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود ۲۰ سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با ۱ قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود ۲۰دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)