جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کیک فنجانی

1621949_347263208745537_20989092_n-300x256

خیلی از خانم ها به دلیل نداشتن فر از خوردن کیک خانگی محروم هستند.ما امروز قصد داریم کیک فنجانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.این کیک بسیار خوشمزه و راحت میباشد و برای کودکان بسیار مقوی است امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

 

آرد ۲پیمانه

شکر ۱پیمانه

شیر ۱پیمانه

تخم مرغ ۱عدد

پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری

روغن مایع ۴قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری

وانیل ۴/۱قاشق چایخوری

کاغذ کپسولی به مقدار لازم

فنجان به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

۱.ابتدا تخم مرغ+شکر و وانیل را خوب هم بزنید سپس بقیه مواد را اضافه وخوب مخلوط کنید.

۲.حالا در فنجانها کپسولها را گذاشته واز مواد کیک داخل فنجانها بریزید به اندازه ای که نیمی از حجم فنجانها را پر کند.

۳.فنجانها را در قابلمه بچینید ودر داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.

۴.قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به جوش آید(در این مرحله در قابلمه را نمیگذاریم)بعد از اینکه به جوش آمد در قابلمه را با دم کنی بپوشانید حالا حرارت را کم کنید و۱۵ دقیقه زمان برای پخت کیک بدهید.

۵.بعد قابلمه را از روی حرارت برمیدارید بدون اینکه در قابلمه را بردارید و۱۰دقیقه به همین حالت کیک را استراحت دهید.بعد از ۱۰دقیقه استراحت در قابلمه را برداشته وکیکها را از داخل فنجانها در آورید.

 

نکته

 

میتوانید به این کیک به دلخواه مقداری کشمش یا گردوی خورد شده و یا کنجد استفاده کنید

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید