جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک شکلاتی متفاوت

909390_217

کیک شکلاتی یکی از کیک هایی است که طرفداران خاص خودش را دارد.معمولا این کیک خوشمزه را در وعده عصرانه و با چای میل میکنند.امروز تصمیم داریم طرز تهیه یک کیک شکلاتی خوشمزه را به شما آموزش دهیم

مواد لازم:

 

  •  کره نرم شده: ۱۷۵ گرم
  •  شکر تصفیه نشده: ۱۰۰ گرم
  •  تخم مرغ, کمی زده شده: ۴ عدد
  •  چیپس شکلات خالص: ۲۲۵ گرم
  •  کشمش: ۱۰۰ گرم
  •  گردوی خرد شده: ۵۰ گرم
  • پوست رنده شده پرتقال: ۱ عدد
  •  آرد بکینگ پودردار: ۲۲۵ گرم
نان چای شکلاتی

طرز تهیه:

۱٫ یک قالب ۹۰۰ گرمی مخصوص نان را کمی چرب نمایید و ته آن را کاغذ روغنی بیاندازید.

۲٫ کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و مرتب بزنید تا مانند کرم شود و حالت سبک و پفی پیدا نماید.

۳٫ تخم مرغ هایی را که از قبل زده اید کم کم به مایه اضافه نمایید و خوب بزنید. اگر دیدید مایه یک حالت بریده بریده دارد حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه نمایید.

۴٫ چیپس شکلات, کشمش, گردو و پوست پرتقال را به مخلوط کیک اضافه نمایید . آرد را الک نمایید و با دقت زیاد , کم کم به مایه کیک بیافزایید.

۵٫ مایه را داخل قالب نان بریزید و با پشت یک قاشق وسط سطح کیک را کمی گود نمایید .

۶٫ مایه را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی قرار دهید و یک ساعت بپزید. برای اطمینان از پخت کیک , یک عدد سیخ نازک داخل کیک فرو نمایید , اگر مواد کیک به سیخ نچسبند , کیک آماده است .

۷٫ اجازه دهید کیک به مدت ۵ دقیقه داخل قالب بماند تا کمی سرد شود . سپس آن را برگردانید و روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملا خنک شود.

۸٫ کیک مخصوص چای را به قطعات باریک برش زده و سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

شما می توانید از چیپس شکلات سفید یا شیری به جای چیپس شکلات خالص استفاده نمایید و اگر دوست داشتید می توانید هر ۳ نوع شکلات را با هم استفاده نمایید . علاوه بر این می توانید از CranBerry خشک به جای طعم کشمش در این کیک استفاده نمایید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)