طرز تهیه کیک شکلاتی
کیک شکلاتی یکی از کیک هایی است که طرفداران خاص خودش را دارد.معمولا این کیک خوشمزه را در وعده عصرانه و با چای میل میکنند.امروز تصمیم داریم طرز تهیه یک کیک شکلاتی خوشمزه را به شما آموزش دهیم
مواد لازم:
مواد لازم | مقدار لازم |
کره نرم شده | ۱۷۵ گرم |
شکر تصفیه نشده | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ, کمی زده شده | ۴ عدد |
چیپس شکلات خالص | ۲۲۵ گرم |
کشمش | ۱۰۰ گرم |
گردوی خرد شده | ۵۰ گرم |
پوست رنده شده پرتقال | ۱ عدد |
آرد بکینگ پودردار | ۲۲۵ گرم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک پرتقال و خامه
طرز تهیه:
۱. یک قالب ۹۰۰ گرمی مخصوص نان را کمی چرب نمایید و ته آن را کاغذ روغنی بیاندازید.
۲. کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و مرتب بزنید تا مانند کرم شود و حالت سبک و پفی پیدا نماید.
۳. تخم مرغ هایی را که از قبل زده اید کم کم به مایه اضافه نمایید و خوب بزنید. اگر دیدید مایه یک حالت بریده بریده دارد حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه نمایید.
۴. چیپس شکلات, کشمش, گردو و پوست پرتقال را به مخلوط کیک اضافه نمایید . آرد را الک نمایید و با دقت زیاد , کم کم به مایه کیک بیافزایید.
۵. مایه را داخل قالب نان بریزید و با پشت یک قاشق وسط سطح کیک را کمی گود نمایید .
۶. مایه را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی قرار دهید و یک ساعت بپزید. برای اطمینان از پخت کیک , یک عدد سیخ نازک داخل کیک فرو نمایید , اگر مواد کیک به سیخ نچسبند , کیک آماده است .
۷. اجازه دهید کیک به مدت ۵ دقیقه داخل قالب بماند تا کمی سرد شود . سپس آن را برگردانید و روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملا خنک شود.
۸. کیک مخصوص چای را به قطعات باریک برش زده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
شما می توانید از چیپس شکلات سفید یا شیری به جای چیپس شکلات خالص استفاده نمایید و اگر دوست داشتید می توانید هر ۳ نوع شکلات را با هم استفاده نمایید . علاوه بر این می توانید از CranBerry خشک به جای طعم کشمش در این کیک استفاده نمایید .