جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کیک خامه و توت فرنگی

164397_food_1016

کیک خامه و توت فرنگی یکی از شیک ترین و خوشمزه ترین کیک هاست.امروز قصد داریم طرز تهیه این کیک خوشمزه را آموزش دهیم.میتوانید برای تمام مراسم های خودت از این کیک بپزید

مواد لازم برای ۱۰ نفر
  •  تخم‌مرغ: ۶ عدد
  •  شکر: سه چهارم فنجان
  •  کره ذوب شده: ۵ قاشق غذاخوری
  •  آرد: یک و یک‌چهارم فنجان
  •  بیکینگ‌پودر: یک دوم قاشق چای‌خوری
  •  خامه: ۲ فنجان
  •  شکر: یک قاشق غذاخوری
  •  توت فرنگی و بلوبری: ۴ فنجان

روش تهیه :

۱. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
۲. تخم‌مرغ‌ها و شکر را آنقدر بزنید تا حالت خامه‌ای بگیرد، کره را اضافه کرده و خوب هم بزنید . آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا مایه یکدست شود.
۳. مایه را درون ۲ عدد قالب ۲۵ سانتی‌متری بریزید و  حدود ۲۵دقیقه آن‌ها را در فر بپزید، سپس بگذارید کنار تا خنک شوند.
۴. خامه و شکر را آنقدر هم بزنید تا یکدست شوند.
۵. یک عدد از کیک‌ها را روی ظرفی قرار داده و کمی از مخلوط خامه را روی آن پخش کنید. نیمی از توت‌فرنگی‌ها را روی این خامه قرار دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. بقیه خامه را روی کیک بمالید و باقی‌مانده توت‌فرنگی‌ها را روی آن اضافه کنید.
۶. کیک را یک ساعت  در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید