جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک خامه و توت فرنگی

164397_food_1016

کیک خامه و توت فرنگی یکی از شیک ترین و خوشمزه ترین کیک هاست.امروز قصد داریم طرز تهیه این کیک خوشمزه را آموزش دهیم.میتوانید برای تمام مراسم های خودت از این کیک بپزید

مواد لازم براي ۱۰ نفر
  •  تخم‌مرغ: ۶ عدد
  •  شكر: سه چهارم فنجان
  •  كره ذوب شده: ۵ قاشق غذاخوري
  •  آرد: يك و يك‌چهارم فنجان
  •  بيكينگ‌پودر: يك دوم قاشق چاي‌خوري
  •  خامه: ۲ فنجان
  •  شكر: يك قاشق غذاخوري
  •  توت فرنگي و بلوبري: ۴ فنجان

روش تهیه :

۱٫ فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.
۲٫ تخم‌مرغ‌ها و شكر را آنقدر بزنيد تا حالت خامه‌اي بگيرد، كره را اضافه كرده و خوب هم بزنيد . آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا مايه يكدست شود.
۳٫ مايه را درون ۲ عدد قالب ۲۵ سانتي‌متري بريزيد و  حدود ۲۵دقيقه آن‌ها را در فر بپزيد، سپس بگذاريد كنار تا خنك شوند.
۴٫ خامه و شكر را آنقدر هم بزنيد تا يكدست شوند.
۵٫ يك عدد از كيك‌ها را روي ظرفي قرار داده و كمي از مخلوط خامه را روي آن پخش كنيد. نيمي از توت‌فرنگي‌ها را روي اين خامه قرار دهيد و لايه دوم كيك را روي آن قرار دهيد. بقيه خامه را روي كيك بماليد و باقي‌مانده توت‌فرنگي‌ها را روي آن اضافه كنيد.
۶٫ كيك را يك ساعت  در يخچال قرار دهيد و سپس سرو كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)