جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک بستنی موزی

کیک بستنی

کیک بستنی موزی یک دسر خیلی شیک و راحت است که امروز تصمیم داریم آن را آموزش دهیم.این دسر بسیار خوش طعم میباشد و بدون شک از آن خوشتان می آید.برای تهیه این دسر با ما همراه باشید

مدت زمان انتظار: ۲ ساعت

 

مواد لازم
کیک (موزی) ۳ قطعه
بستنی (موزی یا وانیلی) نیم کیلو
خامه (شیرین شده) نیم کیلو
دراژه (اختیاری) به میزان دلخواه
موز به میزان لازم

 

330279_671

 

طرز تهیه

 

۱- ابتدا کیک موزی را بدون تکه های موز می پزیم و دو قطعه از کیک ساده تخته‌ای را با یک بشقاب گرد قالب می‌‌ زنیم.

۲- داخل یکی دیگر از قطعه‌ های کیک را به اندازه پیش‌ دستی برش زده و کیک وسط آن را خارج می‌‌ کنیم.

۳- خامه را با دور تند همزن زده تا کاملا سفت شود، سپس کیکی را که با بشقاب قالب زده‌ایم درون یک ظرف گذاشته و روی آن را با خامه می‌ پوشانیم و حلقه خالی شده کیک را روی آن گذاشته و یک لایه خیلی نازک از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه کیک می‌ مالیم.

۴- قسمت خالی شده داخل کیک را با بستنی پر کرده و با ته قاشق کمی فشار می‌‌ دهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند روی بستنی و لبه کیک را نیز با لایه نازک خامه پوشانده و قطعه سوم کیک را روی آن می‌گذاریم و تمام سطح کیک را با خامه زده شده می‌‌ پوشانیم.

۵- برای تزیین کیک از دراژه و موز استفاده می کنیم، کیک را به مدت نیم ساعت در فریزر می‌گذاریم تا بستنی و خامه آن سفت شود.
نکات

• برای آماده کردن کیک بستنی همیشه احتیاج نیست کیک یا بستنی را در منزل درست کنیم بلکه می‌توان کیک را از فروشگاه‌های نان فانتزی تهیه نمود.

• بهتر است از موز تازه استفاده کنید تا در فریزر خراب نشود.

• حتما روی کیک بستنی درپوش بگذارید تا بوی فریزر نگیرد.

شما می توانید بعد از دو ساعت این کیک بستنی را سرو کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)