طرز تهیه کیک بستنی موزی
کیک بستنی موزی یک دسر خیلی شیک و راحت است که امروز تصمیم داریم آن را آموزش دهیم.این دسر بسیار خوش طعم میباشد و بدون شک از آن خوشتان می آید.برای تهیه این دسر با ما همراه باشید
مدت زمان انتظار: ۲ ساعت
مواد لازم
مواد لازم | مقدار لازم |
کیک (موزی) | ۳ قطعه |
بستنی (موزی یا وانیلی) | نیم کیلو |
خامه (شیرین شده) | نیم کیلو |
دراژه (اختیاری) | به میزان دلخواه |
موز | به میزان لازم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک بستنی بسکوییتی
طرز تهیه
۱- ابتدا کیک موزی را بدون تکه های موز می پزیم و دو قطعه از کیک ساده تختهای را با یک بشقاب گرد قالب می زنیم.
۲- داخل یکی دیگر از قطعه های کیک را به اندازه پیش دستی برش زده و کیک وسط آن را خارج می کنیم.
۳- خامه را با دور تند همزن زده تا کاملا سفت شود، سپس کیکی را که با بشقاب قالب زدهایم درون یک ظرف گذاشته و روی آن را با خامه می پوشانیم و حلقه خالی شده کیک را روی آن گذاشته و یک لایه خیلی نازک از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه کیک می مالیم.
۴- قسمت خالی شده داخل کیک را با بستنی پر کرده و با ته قاشق کمی فشار می دهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند روی بستنی و لبه کیک را نیز با لایه نازک خامه پوشانده و قطعه سوم کیک را روی آن میگذاریم و تمام سطح کیک را با خامه زده شده می پوشانیم.
۵- برای تزیین کیک از دراژه و موز استفاده می کنیم، کیک را به مدت نیم ساعت در فریزر میگذاریم تا بستنی و خامه آن سفت شود.
نکات
• برای آماده کردن کیک بستنی همیشه احتیاج نیست کیک یا بستنی را در منزل درست کنیم بلکه میتوان کیک را از فروشگاههای نان فانتزی تهیه نمود.
• بهتر است از موز تازه استفاده کنید تا در فریزر خراب نشود.
• حتما روی کیک بستنی درپوش بگذارید تا بوی فریزر نگیرد.
شما می توانید بعد از دو ساعت این کیک بستنی را سرو کنید .