جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک بادام سوخته

0.616038001281859952_pixnaz_ir

کیک بادام سوخته یک کیک خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این کیک بسیار خوش طعم و شیک است امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:
  •  آرد:۲۷۵ گرم
  •  مارگارین:۲۰۰ گرم
  •  شکر قهوه ای:۵۰ گرم
  •  شکر سفید:۱۷۵ گرم
  •  تخم مرغ:۵ عدد
  •  ماست چکیده:۱۰۰ گرم
  •  آب گرم:  ۱۲۵ میلی لیتر(نصف لیوان)
  •  پودر بادام تست شده:۲۰۰ گرم
  •  روغن مایع:۶۰ میلی لیتر
  •  بیگینگ پودر:  یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
  •  وانیل: یک قاشق چای‌خوری

روش تهيه:

ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسه‌ای گود ریخته ،شکر،شکر قهوه ای و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم تا پف کند.

بعد ۵ تخم‌مرغ را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقی به هم می‌زنیم. ماست را نیز به‌همین سبک مخلوط می‌کنیم.
سپس‌ آب‌گرم را  به همراه آرد الک‌شده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم. پودر بادام تست شده را نیز اضافه کرده ودر مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شوند.

تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۳۰ سانتی‌متر ریخته و به‌مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰‌درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. برای تزئین کیک از کرم یا خامه‌ای که باب سلیقه است استفاده می‌کنیم. من روي كيك را به خامه و ماکارون تزئین مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)