جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کیک اسفنجی

jal4j9lr0s6ilxpwy2

کیک اسفنجی یکی از کیک هایی است که معمولا برای جشن تولد درست میشود امروز قصد داریم طرز تهیه یک کیک پف دار و عالی را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :
  • تخم‌مرغ: ۶ عدد
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • آب‌جوش: یک‌سوم لیوان معادل ۸۰ میلی‌لیتر
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه :

ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده، زرده‌ها را با نیمی از شکر، آب‌جوش ، وانیل وبیکینگ‌پودر هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و کرم و کش‌دار شوند. آرد را به زرده اضافه کرده و با لیسک به خورد مواد می‌دهیم. سفیده‌ها را جداگانه با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کنند و وقتی ظرف را برمی‌گردانیم از ظرف نریزند. باید دقت کنیم ظرف سفیده کاملا خشک و تمیز باشند همچنین چرخ‌های همزن نیز آغشته به هیچ‌گونه موادی نباشد چون در این صورت سفیده تخم‌مرغ خوب پف نمی‌کند. پس از این‌که سفیده به این حالت رسید، آرام آرام نیمه دیگر شکر را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن خوب به هم می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد. مایه زرده را به سفیده اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم، دقت ‌کنید زدن به شکل دورانی باشد که پف سفیده‌ها نخوابد. قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی‌متر را از قبل چرب کرده و مایه را داخل آن می‌ریزیم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ کرده‌ایم می‌پزیم. پس از پخت، کیک اسفنجی را از وسط برش داده و به دو قسمت تقسیم می‌کنیم؛ روی هر لایه را با مقداری آب کمپوت آناناس مرطوب کرده و روی لایه اول مقداری خامه و آناناس قرار می‌دهیم و لایه دوم را روی خامه‌ها قرار داده و روی کیک را به شکل دلخواه تزئین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید