افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کیک آجیلی خانگی

طرز تهیه کیک آجیلی

کیک آجیلی یکی از کیک هایی است که برای افرادی که دوست دارند چاق شوند بسیار مناسب است.این کیک بسیار خوشمزه و پر کالری میباشد.برای تهیه آن با ما همراه باشید و ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد اولیه :

مواد لازم مقدار لازم
آرد سفید ۱۱۵ گرم
بیکینگ پودر ۷ گرم
خلال بادام ۵ عدد
شکر ۱۱۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
پسته ۲۰ عدد
بادام ۲۰ عدد
کشمش ۲۰ عدد
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک موز و نارگیل

طرز تهیه:

۱-کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده قرار می گیرد.

۲–فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم. و سپس مواد اولیه را آمده میکنیم.

۳-آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک میکنیم تا کاملا نرم و لطیف شود.

۴-بادام رنده شده را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.

۵-کره و شکر را درون همزن برقی میریزیم و با سرعت متوسط ۵ دقیقه هم میزنیم.

۶-سپس تخم مرغ را به ترکیب اضافه می کنیم.

۷-وانیل را اضافه میکنیم.

۸-آرد را اضافه میکنیم به ترکیب.

۹-پسته خورد شده را اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم.

۱۰-قالب را با کاغذ روغنی به صورت کامل می پوشانیم و خمیر را درون آن میرزیم

۱۱-و در آخر روی کیک را با کشمش وبادام می پوشانیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر می گذاریم.

۱۲-پس از آماده شدن ۱۵ دقیقه کیک را درون قالب بگذارین تا سرد شود. کیک آماده سرومی باشد نوش جان


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *